Fără categorie

Interviu in blugi despre filme fara blugi cu – Irina Margareta Nistor! VIDEO

Spread the love

Am vrut sa incep acest interviu asa pentru ca Irina Margareta Nistor e pur si simplu geniala in acest clip… Ultima oara am avut sansa sa o vad la Equalizer unde am si facut un schimb de carti de vizita si am fixat o intalnire pentru un interviu cinematografic…

Pentru cei ce inca n-au cunoscut-o pe Irina Margareta Nistor, s-a nascut la Bucuresti la 26.03.1957 si este „vocea” casetelor cu filme video din timpul perioadei comuniste si dupa… Parintii mei, unchii mei au crescut cu filmele ei… Peliculele cu Bruce Lee sau 007, filmele horror cu diavoli si stafii, povestile de dragoste si momentele de umor din filme, toate au fost colorate de vocea Irinei Margareta Nistor.

În 2003 creează pentru TVR2 emisiunea săptămânală „Film Puzzle”. În prezent produce şi animează în direct pentru Radio Total pe parcursul a 60 de minute în fiecare duminică „Vocea Filmelor” care a trecut de ediţia 200 şi a fost preluată 20 de ediţii şi ilustrată pe Alpha TV în aceeaşi zi pe un spaţiu orar de prime-time. În prezent emisiunea se difuzează pe Radio Guerrilla.  Pentru alte informatii puteti accesa aceasta pagina.

Sursa: cinemagia.ro

 Dar sa revenim la interviu, un interviu ca un discurs 🙂 Suficient de scurt ca sa capteze interesul si suficient de lung ca sa acopere problema 🙂

BOGDAN: Pentru ca ne-am intalnit la evenimentul de lansare al filmului Equalizer, film adus de IntercomFilm in Romania, vreau sa va intreb cum vi s-a parut pelicula, ce a placut si ce nu a placut…

IRINA: Mi-as dori un Equalizer si pe la noi, chiar daca ar fi usor ilegal, dar n-ar strica sa se mai stie si de frica unui justitiar cinstit.
Jos palaria pentru americani ca recunosc ca au scapat situatia de sub control pe ambele Coaste si de la mafia italiana au ajuns la cea rusa . Daca as spune ca-i cam violent, vorba unei fetite de 7 ani, Nu e de-adevaratelea! (pe ecran, ca in realitate…)

BOGDAN: Denzel Washington, din punctul meu de vedere, a jucat genial in acest film ca si in alte productii de altfel…Vreau sa va intreb daca ati avut sansa sa traduceti un film in care a jucat acest actor afro-american si care a fost acel film?

IRINA: Lui Denzel ii plac rolurile se salvator! Nu i-a prea convenit rolul din Gangster…N-as vrea sa-l vad 007. Il preferam pe Roger Moore. Glory l-am tradus pe video si Philadelphia (la care mi s-a cam inecat vocea…de emotie)

BOGDAN: Aveti un top 3 cu filme in care a jucat Denzel Washington?

IRINA: Daca trebuie…

Malcom X
American Gangster
The Manchurian Candidate

BOGDAN: Sa vorbim acum si despre cinematografia romaneasca… Filmul QED, recent premiat la Roma, cum credeti ca o sa fie primit de catre publicul din Romania? Am vazut cateva recenzii in social media si multi sunt sceptici pentru ca se spune ca publicul de cinema autohton inca nu e educat pentru o alta productie despre comunism !?

IRINA: E despre intelectualii cercetatori cercetati de Secu in comunism. Lumea va veni mai intai pentru actori: Ofelia si Leoveanu straluciti la teatru, Florin Piersic Jr, atipic, Virgil Ogasanu si pustiul Marcu Titieni, un cuplu bunic nepot de invidiat.


BOGDAN: Si daca tot vorbim despre productii romanesti, cum explicati „abundenta” de reactii negative la adresa filmului Brancusi?
IRINA: Imi pare rau de Jeannot, de adolescentul care pare din alt film (Luca Rusu). Joaca intens si convingator, e atasant si profund, deloc ridicol. Spre deosebire de ceilalti. (Surprinzator si de nerecunoscut Vlad Radescu candva Ciprian Porumbescu).

BOGDAN: In final, un mesaj pentru cititorii presa in blugi…
Irina: Bucurati-va ca nu mai este interzis sa porti blugi (vezi revolta post revolutionara a minerilor, care-i socoteau simbolul golanilor cu facultate! ), ca nu trebuie sa-i cumperi pe sub mana de la pachet, de la vaporeni sau piloti (de asta intre altele mai trebuie si filme despre perioada mult prea lunga comunista) si sper sa vina la oferta si fara viza de America (si atunci sigur vorba recentei comedii o sa Venim mai multi peste Ocean macar temporar!:)

PS: Si daca tot vorbim de filme romanesti, pe 24 octombrie va asteapta in cinema o comedie savuroasa cu Marian Ralea pe val 🙂 Productia este sustinuta de IntercomFilm

0 gânduri despre „Interviu in blugi despre filme fara blugi cu – Irina Margareta Nistor! VIDEO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *