Fără categorie

Interviu DOAR in blugi: Doza de Energie cu frumoasa Lariss DALE PAPI!

Spread the love

Un HIT Incendiar de Bun & Sexy pe care îl asculţi de dimineaţă până seara, de luni până duminică, deoarece DALE PAPI împreună cu mişcările frumoasei LARISS îţi oferă de fiecare dată Energia de care ai nevoie. Pentru ca reţeta de weekend să fie completă, vă invităm să citiţi interviul realizat de mine. Mulţumim Lariss pentru timpul acordat! Aşteptăm cu nerăbdare următorul  Hit Incendiar de Bun & Sexy.

Hablame mi sabroso, Dale papi!
Todoaquel
Queaquiestapresente
Debe saber que
Esoescaliente
La unicamanera
Es a mi maniera
No hay otramanera

– Spune-mi, te rog, cum a luat naştere proiectul LARISS? Care este reţeta succesului primului tău single “Dale Papi”?

În perioada celor patru ani petrecuţi cântând în backing, am absolvit şi Conservatorul şi am mers prin diferite studiouri de producţie muzicală. Când am ajuns în studioul lui Shift, am început să compunem muzică şi am simţit după o perioadă că a venit momentul meu.
Nu ştiu dacă există o reţetă a succesului. Fiecare artist are unicitatea lui, iar pentru a reuşi şi a fi ascultat de cât mai multă lume, în primul rând trebuie să nu fii ‘egoist’ vis a vis de muzica ta, să nu o păstrezi doar pentru tine. Trebuie să o dai mai departe. Este ideal şi important să ai o echipă care să te ridice, să te promoveze şi să creadă în tine. Pentru un început de drum promiţător trebuie să ai încredere în propriile forţe.

– Ce înseamnă muzica pentru tine?

Ştiu că e mult spus, dar muzica e pentru mine precum aerul. Cu asta mă hrănesc, pot spune că sunt dependentă de muzică. De mică am fost atrasă de muzică. Dragostea mea pentru muzică s-a dezvoltat încă de la vârsta de 4 ani. Aveam acasă orga şi mă distram încercând să cânt. Totul a început din joacă şi s-a transformatîntr-o adevărată pasiune. Pe lângă vioară, din clasa a V-a am luat lecţii de pian clasic până în clasa a XII-a şi am absolvit Conservatorul.

 – Care sunt avantajele şi obstacolele pe care le-ai întâlnit în cariera ta de artist?

De-a lungul pregătirii mele profesionale, am întâlnit oameni deosebiţi, care m-au format. Apoi am compus pentru artişti ca AlbNegru – Colegi de cameră, Paula Seling& Shift – Arde, Corina – Autobronzant, Antonia – ChicaLoca, o altă experienţă care pune bazelecarierei mele. De asemenea, am privilegiul de a fi singura artistă din România care are susţinerea a două dintre cele mai importante label-uri muzicale, Fonogram Records și Global Records, mai precis echipa de management a Alexandrei Stan și echipa de management a Innei. Cât despre obstacole, încă m-au ferit sau mai bine zis, eu am ştiut cum să le fentez 🙂

– Care au fost persoanele care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea ta personalăși profesională?

Oauu, mă trimiţi acum cu gândul la anii de liceu, la profesoara mea de teoria superioară a muzicii, LuminiţaDuţică. Dupa care au urmat Crina Mardare, Paula Seling şi colegul meu de studio, alături de care am şi compus primul hit, “Dale Papi”, Shift.

– Ce alte pasiuni te caracterizează?

Sunt pasionată de tot ce ţine de muzică, de la compus, cântat la instrumente, până la “jucat” cu butoanele de la mixer. Am obsesia sound-ului muzicii:)) Îmi place foarte mult să ascult fiecare frecvenţă, fiecare sunet, să fie totul acordat, la locul lui.

– Care este modelul tău în viaţă? Totodată, ce apreciezi şi ce deteşti cel mai mult la oamenii din jurul tău?

Bunica este cea mai importantă persoană pentru mine. Uneori, involuntar, mă trezesc gândind şi reacţionând ca ea.

– Ce apreciezi şi ce ai schimba la România?

Îmi place că România e frumoasă şi că oamenii sunt calzi, deschişi, prietenoşi. În acelaşi timp nu-mi place că nivelul de trăi e scăzut. Aceiaşi oameni prietenoşi sunt în aceeaşi măsură şi necăjiţi…

– Dacă ar fi să alegi un cântec, un cuvânt sau o carte care să te caracterizeze, ce ai alege?

Aaa, e greu să aleg una singură. Aşa că voi enumera câteva piese care mă caracterizează şi care îmi plac foarte mult.
– Rihanna – Rude Boy
– Nicki Minaj – Super Bass
– Skrillex& Damian “Jr Gong” Marley – Make it Bun Dem
– Usher – GoodKisser
– JustinTimberlake – Cry me a river
– SelahSue – This world

– Care sunt planurile tale de viitor? Ce vei face în următoarea perioadă?

Mă bucur mult că piesa mea, “Dale Papi”, a ajuns să fie inclusă şi în playlist-urile din Bulgaria, Grecia, Turcia şi Cipru. În perioada apropiată, voi începe concertele în ţările astea, deocamdată primul pas este Turcia.

Realizat de Adrian-Vladimir COSTEA 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *