Fără categorie

Inscrierile s-au incheiat dar…Festivalul Internetului continua la WebStock 2014! FOTO

Spread the love

Si… gata! S-a adjudecat! Alaturi de Emil Calinescu si Minerva Lacatusu sunt si eu blogger oficial WebStock 2014. Ce inseamna aceasta calitate ? Pai…sa vedem… Un rezumat ! 🙂

acces la toate sesiunile din cadrul Webstock 2014. Voi spicui cateva dintre ele : Sesiune de Pro-Blogging, Sesiune de Creativitate in Social Networks, Digital PR si lista continua 🙂

Ca si blogger acreditat al evenimentului voi fi mentionat intr-o sectiune dedicata a site-ului Webstock 🙂 Cool,nu! Si fara galeata, zic !

Ce inseamna, totusi WebStock!?

În fiecare an, Webstock oferă oportunitatea bloggerilor și persoanelor din agenții să întâlnească/reîntâlnească reprezentanți ai companiilor prezente la eveniment.  Mai mult, evenimentul oferă și oportunitatea de colaborare a acestora. Iată de ce nu ar trebui să ratezi nicio ediție a evenimentului:

NETWORKING. Webstock este un bun prilej de a reîntâlni prieteni din industria comunicării și social media, de a face cunoștiință cu persoane pe care le cunoști doar din online, dar și de a bate palma cu diverse companii pe care vrei să le cunoști mai bine. Webstock este unul dintre acele evenimente la care faci schimb de cel puțin 40 de cărti de vizită de-a lungul zilei.

SUBIECTE. Timp de o zi, conferințele și cele trei micro-evenimente specializate aduc în prim plan cele mai actuale subiecte din indutrie. Pasionații de comunicare, de mobile, de blogging și social media vor asista la o serie de prezentări cu informații utile și se vor lăsa inspirați și motivați de către vorbitorii evenimentului.

TENDINȚELE.INDUSTRIEI. Unii dintre cei mai cunoscuți specialiști din domeniu vor aduce în prim plan tendințele care contează acum în comunicare și social media. Participanții vor afla care sunt oportunitățile momentului și cum să facă față provocărilor mai mult sau mai puțin neașteptate.

 Webstock va reuni atât bloggeri interesați de social media, cât și bloggeri specializați pe diverse domenii și, în același timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicații și proiecte web & mobile. În același timp, Webstock rezervă un numar de locuri pentru oamenii din agenții și companii care doresc să interacționeze cu comunitatea online.

Pentru a fi la curent cu știrile despre Webstock, urmăriti atât site-ul www.webstock.ro, cât și contul dedicat de pe Twitter sau pe pagina de Facebook
***

Despre Evensys
Cu peste 8 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys  organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est.

Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

0 gânduri despre „Inscrierile s-au incheiat dar…Festivalul Internetului continua la WebStock 2014! FOTO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.