Atelier de Idei

Inovatii industriale pentru confortul business-ului tau

Spread the love

Pe masura ce trec anii oamenii produc din ce in ce mai multe deseuri. Cand se aduna in cantitati mari deseurile pot face rau naturii, pot polua si distruge ce ne-a mai ramas din frumusetea ei. Din fericire sunt si firme care stiu cat de importanta e curatenia si lipsa deseurilor adunate intr-un loc, cum e si Awe Compactors, si pun la dispozitia celor interesati prese pentru deseuri.

Cu o presa de balotat deseuri volumul acestora se reduce si cu 90%, se pot procesa diverse tipuri de deseuri, designul compact si dimensiunile variabile sunt perfecte pentru orice spatii. La Awe Compactors veti gasi prese de balotat verticale sau orizontale, cu mai multe camere, cu puteri diferite, unele modele au si sisteme de ghidare pentru a se reduce efectul de revenire elastica a materialului.

Balotii obtinuti la o presa de balotat deseuri sunt evacuati rapid, presele se pot folosi si in afacerile mici, si in institutii publice, in afaceri mai mari, indiferent de spatiul avut la dispozitie. Incarcarea lor e rapida, coroziunea nu afecteaza materialele din care sunt facute, in doar cateva secunde se pot balota cantitati mari de deseuri de toate tipurile, fiecare presa avand sisteme de siguranta si de verificare a calitatii functionarii. Presele pentru balotat deseuri sunt o obtiune ieftina si au randament ridicat, sunt usor de montat si de mutat la nevoie, au piese care se pot schimba rapid in serviceul autorizat oferit de firma.

Pe langa toate acestea, presele de balotat au preturi bune, in permanenta gasiti reduceri online, se livreaza rapid si pot fi folosite in orice conditii, avand rezistenta mare la uzura si la utilizare intensa. Garantia si postgarantia oferite de firmele producatoare, numarul mare de modele, designul deosebit si eficienta sporita le recomanda pentru orice afacere care implica o cantitate mare de deseuri care trebuie cumva procesata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *