Atelier de Idei

Inovatie! Flying Bits lanseaza serviciul de incarcare a fisei medicale online

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Pacient Bun.ro, impreuna cu site-ul Doctor Bun.ro, vin cu un concept unic pentru Romania – posibilitatea de a incarca fisa medicala online. Cu ajutorul acestui serviciu nu o sa mai ai grija hartiilor, a setului de analize, a consultatiilor sau a fisei de externare pentru ca acestea vor fi stocate online si, in timp, vei avea intregul tau istoric medical la un click distanta. Vei stii exact unde si cand ai fost la ultima consultatie si, mai ales, care au fost rezultatele ei.

Si pentru ca totul sa fie si mai usor si sa nu mai pierzi timpul prin spitale, fisa ta medicala poate fi trimisa spre vizualizare medicilor activi din DoctorBun.ro – prima retea sociala profesionala a medicilor din Romania. Medicul care ti-a vizualizat fisa poate sa-ti spuna daca problemele pe care le ai sunt de competenta lui sau iti poate recomanda un alt specialist.

Cum functioneaza exact?

Pentru a-ti incarca fisa medicala trebuie sa-ti faci un cont pe PacientBun.ro, dupa care iti introduci datele din analize. Cand fisa este completata, o trimiti unui doctor. Datele pe care le introduci sunt confidentiale, nu pot fi vazute decat de tine si de medicii carora le trimiti fisa.

“Am creat acest sistem pentru a veni in sprijinul oamenilor care se simt ignorati de sistemul sanitar romanesc. Cred ca acesta idee are un potential considerabil de a imbunatati relatia pacient-medic din Romania”, spune Teodor Mincu, General Manager Flying Bits.

In plus, pe PacientBun.ro vei putea lua legatura cu oameni care au aceleasi probleme ca si tine, puteti schimba experiente si sfaturi.

Despre Fying Bits

Infiintata in 2006, firma are in portofoliu site-urile PacientBun.ro, DoctorBun.ro, Turism-360.ro si Shopping-Experts.ro. Flying Bits realizeaza si proiecte pentru clienti corporativi.

Compania propune o gama intreaga de servicii de asistenta conturate pe baza celor mai noi solutii de IT&C in domeniul promovarii online si al marketingului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *