Fără categorie

Inca un motiv VIDEO ca sa vrei sa mergi la Magic Mike!

Spread the love

update! Cum a fost petrecerea in BOA in fotografii si castigatorii celor doua invitatii duble!

Si, Vineri, 17 iulie, in club BOA din Capitala s-au dezlantuit cele mai ascunse pasiuni iar senzualitatea dansatorilor a topit ca o vraja inhibitiile tuturor celor prezenti. Cam acelasi efect il are filmul Magic Mike asupra spectatorilor. O galerie foto incendiara dupa care anuntam castigatorii

Si, castigatorii celor doua invitatii duble sunt doua castigatoare. Au fost 19 comentarii din care s-au validat doar 17 pentru ca doua, incredibil sau nu au fost gresite.

Felicitari Alexandra Necsoiu si Visan Liliana.

necsoiu visan

Pentru a valida premiul castigatoarele sa trimita la adresa bogdan.daradan@yahoo.com numele complet, adresa si un numar de telefon. Felicitari!

mIKE XXLDaca inca nu esti convinsa ca vrei sa vezi Magic Mike iti mai DAU un motiv video sau…doua 🙂

Freeman Entertaiment  in parteneriat cu club BOA a adus la premiera din Baneasa stripperi profesionisti care au facut show inainte de vizionare.

Momentul de dans a fost atat de bine primit incat experienta a fost repetata si in cadrul altor spectacole unde a rulat trailerul Magic Mike XXL. Practic spectatorii au fost luati prin surprindere de la Grand Cinema & More si de la AFI Cotroceni cu o coregrafie fierbinte.

LANSARE film BANEASA

PS: Angela, Dans Mon Chateau si subsemnatul apar prin clip 🙂

Proiectie cinema AFI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.