Fără categorie

In luna septembrie se numara concursurile din blugi. 4 locuri pentru voi! UPDATE: Castigatori!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Sub sloganul Noi nu Educam, Noi Ne Invatam, tinerii de la nEducational te invita la un cos de training-uri la fel de dulci si pline de energie ca si fructele toamnei.

Din meniu fac parte merele Storytelling, perele cu etichete artistice din ciclul Arta de a influenta, struguri numai buni de must si ideali pentru Arta de a negocia, prune din soiul Managementul conflictelor, gutui parfumate altoite din generatia Managementul Timpului, nuci inca verzi de la mirosul banilor din soiul Managementul Financiar si nu in ultimul rand alunele de padure din generatia Stress Management

Si daca tot vorbim de toamna, anotimpul culesului, va invit la cules de 4 locuri GRATIS la unul dintre cele trei training-uri valabile lunii septembrie.

Storytelling – 13 Septembrie 2014

Arta de a inluența – 20 Septembrie 2014

Arta de a negocia – 27 Septembrie 2014

Cum poti culege ? Ai de urmat trei pasi simpli:

1. Like paginii de facebook – nEducational.ro

2. Share la fotografia cu training-ul care iti place… Te poti lasa cucerit de gust, miros, culoare, ca doar sunt ca fructele 🙂

3. Un comentariu la fotografia share-uita in care sa iti motivezi alegerea

Concursul se termina joi 11 septembrie ora 23.59 urmand ca vineri, pana la ora 14 sa fie anuntati castigatorii… Acestia vor fi selectati subiectiv de catre mine… Se va puncta seriozitatea si arta de a convinge printr-un comentariu… Ca sa va captez atentia va las o fotografie de la editia anterioara!

UPDATE! Training-urile incep in jurul orei 11 si se termina in jurul orei 17. Includ Coffee Brake si diploma de absolvire… Pentru alte detalii suplimentare accesati cu incredere site-ul si discutati direct cu organizatorii. Succes tuturor bloggerilor si non-bloggerilor!

UPDATE 2: Avem un castigator EMIIL CALINESCU… si are o invitatie de doua persoane.

Restul locurilor se vor reporta pentru training-urile lunii octombrie 🙂 Ne mai auzim!

0 gânduri despre „In luna septembrie se numara concursurile din blugi. 4 locuri pentru voi! UPDATE: Castigatori!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *