Fără categorie

În eXclusivitate programul Gala Balurilor 2010

Spread the love

gala-balurilor-23895Gala Balurilor 2010 nu este un simplu concurs de Miss Boboc, nici un concert, nu este un show de dans, nici un concurs de popularitate sau o platformă online care să reunească zeci de mii de liceeni. Gala Balurilor 2010 este evenimentul anului destinat liceenilor din Bucureşti care reuneşte toate cele de mai sus şi multe altele.

1 martie 2010 – Lansarea platformei de voting Miss Popularitate Bucureşti 2010, pe www.galabalurilor.ro
Acest titlu va fi oferit participantei care va reuni cele mai multe voturi online. Platforma va reuni pozele tuturor concurentelor la Miss Boboc Bucureşti 2010, precum şi informaţii despre acestea. Toţi susţinătorii fetelor le vor putea vota până pe data de 22 mai 2010. Deţinătoarea titlului de Miss Popularitate Bucureşti 2010 va intra automat în semifinale.

ion-neculce-115 martie 2010 – Demararea înscrierilor pentru secţiunea „Fă parte din spectacol!”
Fie ca ai o trupă de muzică, dans, sau stand up-comedy, participă la concursul denumit „Fă parte din spectacol” şi puteţi avea ocazia să fiţi invitaţi pe scena Galei Balurilor, alături de cei mai tari interpreţi ai momentului, în faţa a mii de oameni şi să le arătaţi tuturor cât sunteţi de buni şi cât de mult aţi muncit.

10-11 aprilie 2010 – Seria de workshop-uri „Cum să organizez mai bine Balul Bobocilor?”
„Cum să organizez mai bine Balul Bobocilor?” este o manifestare educativă destinată exclusiv reprezentanţilor liceelor înscrise la competiţia „Cel mai bun Bal al Bobocilor 2010”, care urmăreşte să dezvolte abilităţile de organizare de evenimente de liceu ale persoanelor implicate cu precădere în acest tip de activităţi, din liceele bucureştene. Directorii educaţionali şi elevii din comitetul de organizare din liceele înscrise vor putea beneficia gratuit de aceste workshop-uri.

ion-neculce18 mai 2010 – Concursul Miss Aptitudini Bucureşti 2010
Concurentele care îşi cunosc talentul şi aptitudinile, într-o domeniu precum muzica, dansul, poezia, pictura şi nu numai, pot opta pentru înscrierea în competiţia Miss Aptitudini Bucureşti. Premiul va fi decernat de un juriu de specialitate, alcătuit din experţi în domeniile pentru care concurentele optează.

20 mai 2010 – Prezentarea privată pentru juriu
Juriul Galei Balurilor 2010 va avea prilejul de a cunoaşte în parte concurentele în cadrul prezentării private organizate înaintea marelui eveniment. Într-u cadru restrâns, concurentele îşi vor putea etala atuurile pentru a convinge juriul că merită titlul de Miss Boboc Bucureşti 2010.

finala-balul-balurilor23 mai 2010 – Marele eveniment Gala Balurilor 2010
Seara Galei Balurilor 2010 va fi un concurs de frumuseţe în toată regulă şi un spectacol de neuitat pentru toţi cei prezenţi. Cele mai frumoase boboace de liceu din Bucureşti vor urca pe scenă alături de cei mai tari artişti ai momentului şi de aţi liceeni talentaţi. Este şi seara în care vom afla marii câştigărori ai tuturor competiţiilor înglobate de eveniment.

Gala Balurilor 2010 este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro) si Vertical Mind (www.verticalmind.org). Le mulţumim partenerilor: Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Consiliul Municipal al Elevilor;  precum şi partenerilor media ai evenimentului: KISS TV si KISS FM,  Şapte Seri, viatadeliceu.ro, revista Bravo, Teen Press, 220.ro, revista Bravo Girl, Status Pimp, muzicabuna.ro, port.ro, calificativ.ro, referat.ro, presainblugi.com (aici suntem noi), myjob.ro, bloguri.myjob.ro, okazii.ro, calendarevenimente.ro.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie:
PR Gala Balurilor
sol@galabalurilor.ro
dana@galabalurilor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.