Fără categorie

In amenajari interioare, detaliile mici fac diferenta

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Alegerea canapelelor intr-o casa este o decizie foarte importanta. Acestea sunt elementele care completeaza o locuinta, fiind esentiale in definitivarea stilului atat din punct de vedere al design-ului cat si cromatic. Totodata, au un rol functional bine delimitat.

canapea_viola

Canapele extensibile – Reprezinta solutia ideala pentru cei care doresc confort in living dar si o solutie atunci cand apar musafirii. O canapea extensibila te ajuta sa te relaxezi pe timpul zilei si sa te odihnesti noaptea, iar spatiul de depozitare de sub sezut, ascunde unele lucruri de care nu ai nevoie. Pentru spatii mai mici, in care dormitorul nu este o varianta, am ales canapele fara brate, care odata extinse se transforma intr-un veritabil pat de dormitor.

➡ De unde si cum aleg? Unde asez canapeaua?

In primul rand, primul element pe care trebuie sa-l ai in vedere este materialul care sta la baza canapelei. Ca sa arate bine, designerii recomanda folosirea materialelor de calitate intr-o proportie generoasa. Ce se inseamna acest lucru? Vorbim de vinyl de calitate, piele sau textile relevante.

Cand vine vorba de canapele extensibile de calitate eu ma gandesc la kalenda.

Kalenda s-a infiintat in anul 1997 intr-un mic orasel din Transilvania. Anul urmator a inceput sa desfasoare comert cu mobila, urmand ca, incepand cu anul 1999 sa puna bazele activitatii de comert cu mobiler din import.

Kalenda distribuie azi mobila la peste 100 de clienti din tara, avand o mare varietate de mobilier din import realizat de unii dintre cei mai importanti producatori de mobilier din Polonia.

Incepand cu anul 2007 societatea a pus bazele activitatii de comert cu amanuntul in magazinele proprii, in prezent detinand 4 magazine – Targu Mures, Suceava, Turda si Cluj Napoca, orasul in care avem unul dintre cele mai mari centre comerciale de mobila din tara.

Kalenda vinde atat  mobila cu dimensiuni standard, foarte diversificata, dar in principal si mobila adusa la comanda. Clientul poate sa isi aleaga de pe site un produs cu dimensiuni standard, sau poate sa isi aleaga forma si nuanta rezultand un produs personalizat.

Vanzarea produselor se face atat prin intermediul magazinului online cat si fizic in magazinele proprii. Kalenda comercializeaza in principal mobila dar si produse precum saltele, canapele si fotolii, scaune si mese.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.