Fără categorie

IMAX si WARNER Bros iti aduc filme sa-ti ajunga – Vezi cele 12 titluri de Box Office!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

imax

IMAX® şi WARNER BROS. PICTURES prelungesc parteneriatul deja existent, anunţând noi titluri care vor apărea în anii următori. Ca parte a acordului, IMAX va lansa aproximativ 12 filme mult-aşteptate, inclusiv animaţii şi filme live-action. Printre cele mai cunoscute se numără: „Kong: Skull Island” şi sequel-ul la „Godzilla”, „Blade Runner 2049”, „Tomb Raider”, „Ready Player One” al lui Steven Spielberg, „The LEGO Batman Movie”, „Minecraft”, sequel-ul la „The Fantastic Beasts and Where to Find Them”, precum şi filmele anunţate anterior „Justice League”, „Wonder Woman” şi alte titluri DC.

Acordul include, de asemenea, şi filmul lui Cristopher Nolan, „Dunkirk”, prin care regizorul va continua tradiţia începută prin a filma cu camerele IMAX de 15 perf 65mm producţiile „The Dark Knight”, „The Dark Knight Rises” şi „Interstellar”. Aceste secvenţe se vor extinde pe verticală pentru a umple întregul ecran, oferind mai multă acţiune decât ecranul standard, de o claritate şi culoare neegalate, pentru o experienţă cu adevărat unică şi captivantă.

Suntem foarte încântaţi să continuăm parteneriatul de lungă durată cu cei de la IMAX prin aceste filme excepționale şi aşteptăm cu nerăbdare să-i oferim publicului posibilitatea de a viziona filmele pe cel mai mare şi mai imersiv ecran existent”, a declarat Sue Kroll, Preşedinte Marketing şi Distribuţie, Warner Bros. Pictures.

Suntem mândri să prelungim parteneriatul nostru de 13 ani cu familia Warner Bros., cu titlurile celor mai apreciați producători de film din industrie, cum ar fi prietenii noştri Christopher Nolan, Steven Spielberg, David Ellison, David Heyman şi David Yates”, a declarat Greg Foster, CEO al IMAX Entertainment şi Vicepreşedinte Senior Executiv al IMAX Corp. „Parteneriatul Warner Bros. – IMAX a adus miliarde de dolari la box-office şi a devenit sinonim cu blockbusterele din întreaga lume.”

Fiecare film va trece prin procedeul IMAX Experience® de îmbunătăţire a imaginii şi sunetului, orice film IMAX fiind astfel de o calitate superioară oricărui alt format. Camerele IMAX, procesul IMAX DMR® de îmbunătăţire a imaginii, sistemul de proiecţie, precum şi cel audio, designul sălii, toate acestea vor fi personalizate şi îmbunătăţite pentru a face publicul să se simtă parte din film.

În România, doar la Cinema City poţi experimenta un film în formatul IMAX, unde totul este personalizat şi perfecţionat pentru a te face să simţi că eşti parte din film, având parte de o experienţă impresionantă. În ţara noastră există 2 săli T IMAX, care au cele mai mari ecrane de cinema din România – prima sală a fost deschisă în 2009 în megaplexul din AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, a doua a fost deschisă în 2016, în multiplexul din Shopping City Timişoara.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.