Fără categorie

Imagini inedite cu cele mai frumoase boboace din Capitală

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

sedinta-foto_miss-boboc-bucuresti_1-640x480În competiţia Miss Boboc Bucureşti 2010, desfăşurată în cadrul Galei Balurilor 2010, s-au înscris deja 28 de câştigătoare ale concursurilor locale desfăşurate în diverse licee, iar alte 15 liceene sunt aşteptate să-şi confirme participarea până la jumătatea acestei luni. Participantele vor fi implicate în tot soiul de activităţi de instruire, precum şi altele cu caracter social şi cultural, toate acestea cu un singur obiectiv: acela de a oferi publicului Galei Balurilor 2010 un spectacol de frumuseţe în toată regula.

Obiectivul principal este să ajutăm concurentele să-şi dezvolte o atitudine profesionistă pe scenă, iar spectacolul care include concursul Miss Boboc Bucureşti să se ridice la standardele unui concurs profesionist de frumuseţe. Perioada de pregătire va dura până în ziua evenimentului, o dată sau de două ori pe săptămână astfel încât să nu afecteze în mod considerabil situaţia şcolară a concurentelor”, afirmă Mircea Ghiunea, Asistent Departament Artistic Gala Balurilor 2010.

Pe parcursul celor aproape patru luni de pregătiri, participantele la concursul Miss Boboc Bucureşti 2010, vor deprinde paşii de defilarea şi mişcarea scenică de la Mihaela Roşu şi Andra Chirnogeanu, două coregrafe cu expertiză în pregătirea concurentelor pentru astfel de evenimente. În plus, fetele vor lua lecţii de oratorie şi branding personal, care le vor fi utile în cadrul prezentării private pentru juriu şi a celorlalte întâlniri programate înaintea marelui premiu.

sedinta-foto_miss-boboc-bucuresti_3-640x480Ca primă impresie, concurentele sunt foarte entuziasmate de înscrierea în concurs, mândre de faptul că au ajuns să participe, fiind o şansă unică în viaţă. Nu e greu, paşii de început sunt extrem de uşor de deprins, lucrăm la atitudine, la privire, la zâmbet ca să iasă totul perfect şi să le scoatem în evidenţă trăsăturile frumoase”, ne împărtăşesc coregrafele evenimentului.

Conform regulamentului conceput pentru concursul Miss Boboc Bucureşti 2010, data limita de înscriere este 25 februarie 2010. Pentru a se înscrie, viitoarele concurente trebuie să completeze fişa de înscriere pe care au primit-o în noaptea evenimentului din liceul din care provin sau pe care o pot gasi pe site-ul www.galabalurilor.ro la secţiunea “Înscrieri Miss” şi să obţina acordul din partea direcţiunii, a părinţilor şi să semneze declaraţia pe proprie răspundere.  În cazul în care ocupanta locului 1 dintr-un liceu nu doreşte sau nu poate participa din diverse considerente, se aplică principiul “first runner up”, astfel încât, locul următor se poate înscrie să-şi reprezinte liceul şi să devină Miss Boboc Bucureşti 2010.

sedinta-foto_miss-boboc-bucuresti_5-640x480Gala Balurilor 2010 este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro) si Vertical Mind (www.verticalmind.org). Parteneri ai evenimentului: Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Consiliul Municipal al Elevilor.  Parteneri media ai evenimentului: KISS TV si KISS FM,  Şapte Seri, viatadeliceu.ro, revista Bravo, Teen Press, 220.ro, revista Bravo Girl, Status Pimp, muzicabuna.ro, port.ro, calificativ.ro, referat.ro, presainblugi.com, myjob.ro, bloguri.myjob.ro, okazii.ro, calendarevenimente.ro.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie:
PR Gala Balurilor
sol@galabalurilor.ro
dana@galabalurilor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *