Atelier de Idei, Tineri

Idei la inceput de an pentru o iarna mai creativa, mai distractiva

Spread the love

Iarna se potriveste cel mai bine cu zapada, cu mersul la munte, cu ski sau alunecat pur si simplu cu sania, cu peisaje de poveste si alte asemenea… Eventual cu vin fiert, mese imbelsugate acasa cu cei dragi, o vacanta la o cabana in varf de munte cu foc in semineu… Astfel de momente sunt partial posibil de indeplinit si de obicei doar din cand in cand. In lipsa lor, ne putem resemna si cu altfel de distractii pe timp de iarna.

Chiar daca este vreme rece, tot este placut sa iesi in oras. Daca locuiesti in Bucuresti, ai destul de multe variante. In parcuri sunt amenajate locuri speciale si oricum o plimbare in parc este in sine o placere, oricand. Poti merge la unul dintre patinoare, de preferat la unul in exterior si nu in interior. Te poti bucura de diversele targuri de iarna, dar poti merge desigur si in mall, acolo unde mereu ai parte de surprize. Iar la capitolul mall-uri, putem spune ca Bucurestiul sta foarte bine, ai de unde alege…

Si apropo de mall-uri, acestea nu inseamna doar shopping si cafenele, ci si distractie in adevaratul sens al cuvantului. Tot mai mult exista spatii speciale, forme de divertisment inovative uneori, disponibile in incinta mall-urilor. Este poate marketing inainte de orice, dar asta nu inseamna ca nu te poti bucura de oportunitati.

Este bine sa practici si ceva sport, poti merge la sala sau poti juca in exterior, in spatii amenajate, daca vremea permite cat de cat. Si aici ma refer la cam orice fel de sport. Atat timp cat nu este totul inghetat pe jos, poti face si alergari in parc sau… pe stradutele (trotuarele) din cartier.

Cand nu vrei sa iesi din casa, te poti distra si in interior. Ai jocuri direct pe smartphone, dar poti incerca si o consola, gen Nintendo, PS sau Xbox, cele care fac valuri chiar si prin mall-uri. Si sa nu uitam de pariurile sportive, acolo unde ai acces mereu la adrenalina, indiferent de sezon. Online gasesti ponturi cota 2 si multe alte idei pentru biletul zilei la pariuri pe internet.

Daca aveti un mic buget si mai ales ceva timp, ati putea planifica in ianuarie – februarie si o calatorie cu avionul, in strainatate, profitand de preturile mici si… de iarna mai calda, daca alegeti Italia, Spania sau alte destinatii unde iarna nu prea este asociata cu zapada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.