Actualitate

Idei cu vibe de gentleman britanic

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Daca ar fi sa ne jucam cu imaginatia si sa ne inchipuim fiecare tara ca fiind un personaj de film, eu as vedea Anglia ca un gentleman care isi cauta acel croitor devotat excelentei, indiferent ca vorbim de varsta, statut social sau regiune.

Recunosc ca la asta m-am gandit cand am descoperit o companie care are ca focus ideea de a trimite colete prin servicii de tip – curier Romania Anglia.

Sa continuam sa ne jucam cu imaginatia

Si daca am inceput sa proiectam Anglia intr-un gentleman, sa mergem cu metafora inainte, intr-un joc nevinovat si creativ. Eu as vedea acest gentleman ca fiind interesat de conceptul de croitorie „la comanda”, pentru ca acest concept se bazeaza pe imbinarea perfecta a metodelor traditionaliste cu tehnicile moderne de constructie a tiparelor si de confectionare a produselor pentru obtinerea unui articol de imbracaminte de cea mai inalta calitate.

Asta face si eastlines. Se adapteaza si se flexibileaza dupa nevoile clientului. Acest gentleman iconic apreciaza stilul clasic al costumelor bine croite, insa pune accent si pe partea neconventionala, fie ca este vorba despre culori deosebite sau detalii care fac diferenta. Este interesat de modele care se remarca prin tesaturi de cea mai buna calitate, o croiala impecabila si detalii neobisnuite adresate atat mediului de business cat si evenimentelor de seara.

Culorile costumelor preferate de personajul nostru variaza de la clasicele negru si gri, la nuante regale de albastru, verde sau burgundy si ajung la modele in carouri. Tesaturile utilizate sunt din lana de cea mai buna calitate, matase, catifea, bumbac sau casmir si provin de la producatori consacrati din Anglia si Italia. Pentru ca asta inseamna sa desenezi povesti.

Eastlines – dincolo de metafore si povesti

Despre Eastlines gasesti informatii si pe retele de social media. Dar, pe scurt, am decis pe ei sa vorbeasca liber si sa-ti transmita cateva lucruri.

,,Știm că ți-e întotdeauna greu să trimiţi un pachet celor dragi de acasă și ai apelat la tot felul de variante improvizate: şoferi de tir, de autocar, de dube, cunoştinţe, prieteni sau unele aşa zis firme mai mult sau mai puțin serioase.

Iată de ce noi am inițiat și dezvoltat, începand cu anul 2007, primul serviciu cu adevărat profesionist de coletărie online, ce permite preluarea pachetelor tale de la ușă, oriunde te-ai afla în Marea Britanie şi livrarea lor, la timp şi în siguranţă, oriunde la ușă în România şi invers.

Astăzi, compania noastră procesează zilnic sute de expedieri, de la plicuri cu documente importante la mobilă și mărfuri paletizate, deservind atât comunitatea românească din Marea Britanie cât şi o multitudine de persoane juridice interesate în transportul de marfă, grupaje și coletărie între cele două ţări, având acum mai bine de 60,000 de clienţi ce ne folosesc cu încredere.”

 

Daca ti-a placut, poti sa le scrii sau sa-i suni!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *