Atelier de Idei, Social, Tineri

iBrows For Men – Pentru bărbații care vor să arate impecabil există servicii ireproșabile

Spread the love

iBrows For Men este primul studio care oferă un serviciu de pensat clasic dedicat în exclusivitate bărbaților! Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul pensatului clasic, Darius Stanese a inaugurat un studio care oferă un serviciu unic pe piața din România: pensatul cu penseta conceput special pentru bărbați, un serviciu care respectă în totalitate normele masculinității și care oferă corecția sprâncenelor fără să fie evident faptul că au fost pensate. iBrows For Men este deschis în cadrul barbershop-urilor Octavian Sârbu Concept, situate în zona Casei Poporului și zona Lujerului.

De multă vreme pensatul nu mai este un serviciu exclusiv destinat femeilor, tot mai mulți bărbați apelează la acesta pentru a avea sprâncene îngrijite.  Firele din sprânceană care se revarsă peste pleoapă, unibrows sau spranceană unică, sprâncene excesiv de stufoase, care depășesc cu mult linia lor naturală, sunt doar câteva dintre motivele pentru care și bărbații au nevoie de pensatul clasic cu penseta. Sprâncenele, atât la femei cât și la bărbați, au capacitatea de a schimba radical înfățișarea persoanei, de aceea este extrem de important ca pensatul să fie făcut impecabil, cu atenție la fizionomia persoanei.

„Până la momentul lansării iBrows For Men, în Romania nu exista un spațiu care să ofere serviciul de pensat clasic cu penseta conceput special pentru bărbați și care să respecte normele masculinității. Când conștientizau că au nevoie de corectarea aspectului sprâncenelor, bărbații apelau la soție sau prietene pentru îndrumarea către o cosmeticiană. Deși nimic în neregulă cu acest lucru, este evident că, în cele mai multe cazuri, cosmeticienele erau specializate în pensatul femeilor și nu aveau experiența sau cunoștințele necesare pentru a oferi acest serviciu bărbaților la un nivel ridicat. Bărbații aveau parte de un serviciu intermediat care în mod cert nu era cea mai bună variantă pentru ei. iBrows For Men raspunde însă acestei nevoie existente în zona serviciilor de pensat profesional și oferă spațiul destinat exclusiv bărbaților în care aceștia să poate beneficia de un serviciu conceput special pentru ei. În același timp, iBrows For Men răspunde cererilor din ce în ce mai numeroase ale bărbaților care pun preț pe detaliile care le alcătuiesc imaginea.Darius Stanese, fondatorul conceptului iBrows

iBrows For Men este un studio care oferă același standard de excelență cu care brandul iBrows și-a obișnuit deja clientela și care oferă domnilor un serviciu de pensat premium, adaptat particularităților, preferințelor și nevoilor individuale.

Secretul din spatele unui pensat masculin impecabil este ca sprâncenele să arate îngrijit și nu să fie evident faptul cu au fost pensate. De aceea este atât de important să se urmeze îndeaproape forma naturală a sprâncenelor și să se realizeze corecțiile necesare în funcție de structura feței și efectul final pe care clientul îl dorește.

iBrows este un studio în care bărbații au parte de cel mai bun serviciu de pensat și de experiența unică de a avea parte de un serviciu dedicat în exclusivitate lor. O imagine îngrijită și rafinată începe cu sprâncene frumoase

➡ Darius Stanese are o experiență de peste 15 ani în pensatul clasic cu penseta și este fondatorul conceptului iBrows care în acest moment cuprinde Saloanele iBrows, iBrows School, iBrows For Men și iBrowsReGeneration care este cel mai nou proiect marca Darius Stanese. În ultimii 15 ani, Darius a lucrat asiduu la dezvoltarea unei tehnici profesionale de pensat premium care nu agresează pielea și permite regenerarea naturală a firelor de păr . De asemenea, Darius a conceput penseta perfectă împreună cu Rubis, cel mai bun producător de pensete din lume. Serviciile și produsele oferite de către Darius Stanese sunt unice și inovatoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.