Iata care sunt cele mai potrivite rase de caini de companie
Social

Iata care sunt cele mai potrivite rase de caini de companie

Spread the love

Atunci cand vrei sa vrei sa iti iei un animal de companie trebuie sa faci cea mai buna alegere. Un caine este un animal potrivit de companie care te va mentine ocupata si care iti va umple viata de dragoste si de dragalasenie. Vezi pe acest site care sunt rasele de caini de companie perfecte pentru oricine.

  Iata care cele mai potrivite animale de companie

Cavalier King Charles Spaniel

Rasa Cavalier King Charles Spaniel este cel mai potrivit caine de companie. Este un catel care traieste pana la 14 ani si care este sociabil, curajos, indraznet, afectuos, rabdator si jucaus. Este un animal care nu are nevoie de o ingrijire adecvata si care iti va umple viata de iubire si de afectiune.

Bichon Frise

Este o rasa de caine de talie mica care traieste in jur de 15 ani. Este un caine foarte afectuos si ii place sa alerge, sa se joace, este un caine vesel si iti da o stare de optimism si buna dispozitie instant. Este un animal grijuliu si sensibil mai ales in ceea ce ii priveste pe stapanii sai. Bichon Frise este un caine pe care il poti creste atat la apartament cat si la casa.

Shih Tzu

Este un alt caine de talie mica care este originar din Tiber. Shih Tzu este potrivit pentru apartament cat si pentru casa. Este foarte sociabil, iubitor si jucaus si este animalul perfect pentru persoanele care nu isi doresc sa petreaca prea mult timp avand grija de caine.

Boston Terrier

Boston Terrier este un catel iubitor de distractie, afectuos si plin de viata. Acesta este un caine care poate fi un animal perfect de companie. Poate sa stea non-stop in prezenta oamenilor, in plus raspunde foarte bine la dresaj si poti avea grija de el cu usurinta.

Bichon maltez

Bichonul maltez este una dintre cele mai vechi rase de caini si au fost descrisi in lucrari de arta si de literatura de catre mai multe civilizatii antice, cum ar fi grecii, romanii si egiptenii.

Bichonul maltez este un animal adorabil, afectuos si este un companion prietenos care iubeste sa stea impreuna cu stapanul sau. Are nevoie de plimbari zilnice si are nevoie de un timp de joaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.