Atelier de Idei, Divertisment, Idei cu emotii, Tineri

Hotelul New Montana tot mai cautat de turistii care ajung in SINAIA

Spread the love

Primul bilanț, după preluarea Hotelului New Montana de către Alexandrion Group, este unul pozitiv. Cifra de afaceri a hotelului a crescut în anul 2018 cu 23% față de anul precedent, iar profitabilitatea s-a mărit și ea cu 22 de procente.

„Alexandrion Group a preluat Hotelul New Montana având o strategie clară de dezvoltare a acestuia și propunându-și să redefinească eticheta ospitalității. Scopul nostru este ca experienţele oferite de New Montana clienţilor săi să se alinieze experiențelor excepţionale oferite de Alexandrion Group consumatorilor săi.”, a declarat Stelios Savva, CEO al Alexandrion Group.

În 2018, cifra de afaceri a fost în creștere cu 23% față de anul precedent, ceea ce se traduce într-o creștere cu peste 7.000 a numărului de turiști cazați în Hotelul New Montana în 2018 comparativ cu 2017.

“Anul 2018 a fost un an în care am stabilit o nouă strategie de vânzări, iar rezultatele s-au văzut imediat. Ne așteptăm la o creștere și mai mare pentru 2019.”, a declarat Gabriela Boşcu, Tourism Sales Director al Alexandrion Group.

“Această evolutie a cifrei de afaceri a fost susținută de o echipă managerială formată din profesioniști cu experiență în domeniul ospitalității. În timpul care s-a scurs de la momentul preluării, ne-am străduit să transformăm New Montana într-unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Sinaia pentru servicii la cele mai înalte standarde. Clienții sunt întotdeauna prioritatea noastră.”, a declarat Simona Preda, General Manager New Montana Hotel.

În prezent, Hotelul New Montana din Sinaia oferă servicii de cazare, alimentație, SPA, piscină semi-olimpica și sală de fitness. Restaurantul Artemis pune la dispoziția clienților o selectie variată de preparate din bucătăria tradițională românească, dar şi din cea internaţională. În plus, pentru turiștii care iubesc muzica, în incinta hotelului a fost deschis și THE CLUB@798, un bar exclusivist cu băuturi din portofoliul Alexandrion Group.

Despre Hotelul New Montana:

New Montana Hotel & SPA din Sinaia, membru al Alexandrion Group, este destinaţia ideală pentru recreere şi pentru întâlniri de afaceri, oferind oaspeţilor săi o atmosferă plăcută, relaxantă şi servicii de calitate. Are o capacitate de 360 de locuri şi găzduieşte orice tip de evenimente, de la o simplă conferinţă până la cocktail-uri cu 1000 de invitaţi.

Restaurantul a la carte Artemis oferă o selecție variată de preparate din bucătăria traditională românească și internaţională. New Montana Hotel pune la dispoziția clienților săi un centru SPA care beneficiaza de o colaborare cu brandul de produse profesionale ELEMIS. Clienţii hotelului au la dispoziție: o piscină semiolimpică încălzită, saună, jacuzzi și sala de fitness. De asemenea, în incinta hotelului a fost deschis THE CLUB@798, un bar exclusivist cu băuturi din portofoliul Alexandrion Group, având o capacitate de 100 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.