Fără categorie

Hot stuff from street-dance world – LILOU&CSLD only here!

Spread the love

Lilou a stârnit spiritele weekendul trecut, la invitaţia Red Bull, cu un workshop inedit care a reunit dansatori din întreaga ţară. Dublul campion mondial de breakdance, a venit în România pentru proiectul Red Bull Under My Wing, susţinând două workshop-uri pentru breakdancerii români.

Pasionaţii de dans au putut participa gratuit la workshop, în urma înscrierii pe website-ul Red Bull, având ocazia de a deprinde de la dublu campion Red Bull BC One paşi de top rock, tehnici de instruire a trupului în dans şi exerciţii de creativitate şi de diversificare.

Zeci de dansatori, începători şi avansaţi, din oraşe ca Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Tulcea, Cernavodă, Tecuci, Arad şi Medgidia, au răspuns afirmativ invitaţiei. Evenimentele au fost organizate de Red Bull împreună cu OneBeat Dance Studio, din dorinţa de consolida comunitatea de break dance şi street dance din România, precum şi a-i oferi acces la programe de perfecţionare de calitate.

Si daca tot vorbim de street-dance si modele, LILOU, un mentor al street-dance-ului a fost „muza” si sursa de inspiratie

pentru dansatorii din Iasi. Urmeaza Bistrita-Nasaud in batalia pentru 20.000 de DOLARI!

Weekend-ul trecut, liceenii din Iaşi au fost cei care şi-au înfrânt emoţiile şi au urcat pe scena Cupei Liceelor la Street Dance 2011, reprezentanţii Liceului Teoretic Miron Costin, Liceului teoretic Ion Neculce şi cei ai Liceului Teoretic Vasile Alecsandri vor veni pe 12 martie la Bucureşti pentru Marea Finală Naţională. Sâmbătă, 12 februarie, este rândul Bistriţei-Năsăud să-şi desemneze cele mai tari trupe de street-dance!

Într-un spectacol urban, programat să înceapă la orele 17:00 la Sala Polivalentă din Bistriţa, şase crew-uri vor încerca să convingă juriul că merită să-şi reprezinte judeţul în Marea Finală Naţională a celei mai cool competiţii între licee.

Fiecare trupă înscrisă va susţine, în cadrul etapei locale Bistriţa-Năsăud, un show tematic propriu şi un crew battle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.