Atelier de Idei

Hot! Sasha Lopez – Party ALL THE PEOPLE in Bucharest! VIDEO!

Spread the love

I LOVE DANCE! CINE!? – SASHA LOPEZ – UNDE!? – Oxygen Club!

Dance Fm & Oxygen Club proudly present : Sasha Lopez!

Vineri, 22.04, incepand cu orele 23:00, the Easter Bunny vine mai devreme in club Oxygen si iti aduce cele mai tari hituri, cele mai hot animatoare, cele mai strong cocktail-uri si unul dintre cei mai importanti artisti ai clubbingului actual!

Sasha Lopez te-a cucerit cu mega hit-ul “All my people”,  rasuna din toate radiourile si face intotdeauna show la pupitru.

“Intru in priza cand mixez pentru ca ma simt incarcat de reactiile publicului. Imi dau o energie  foarte misto si nu as mai pleca din club” ne spune artistul.

Nu rata un mega eveniment marca Dance Fm !

INTRAREA LIBERA !

Adresa: Club Oxygen, Sun Plaza, Buc

Info & Rez : +4 0751 091 876

Background stuff!

Sasha Lopez, pe numele lui real Serge, s-a nascut in Chisinau,Republica Moldova, a terminat liceu de arta si a absolvit Academia Economica ca Manager. Ce cauta un domn care ne poate lua lejer la bani marunti, pe 89,5 fm? Serge nu este un oarecare- pasionat de segmentul muzical inca din copilarie isi incepe cariera ca Dj la doar 15 ani in legendarul club din Chisinau- Star Track Club, apoi devine residentul clubului City ( cel mai important din oras) unde activeaza timp de 8 ani, pana in 2005, cand lanseaza sub nume propriu primul mix in format CD intitulat- “Club City Presents”.
In acelasi an il cunoaste pe Dj Nash si pun bazele unui proiect muzical care s-a facut auzit pana in Romania si nu numai. Cu siguranta, va amintiti de Studio One. Curand li s-a laturat si Tanya, vocea, iar single-ul lor  “Everytime” afost recunoscut la nivel international, devenind hit in Bulgaria, Ungaria, Serbia, Polonia, Rusia si fiind inclus pe compilatia Ministry of Sound compilation din 2008. Au urmat colaborarile cu  Tom Boxer (Lose Control), Fly Project (Wonder Girl), Vali Barbulescu (Send Your Love) si cea mai recenta cu Edward Maya (Out of Love). Serge se intoarce dupa aceste experiente, la baza profesiei sale- dj-ing-ul  si imbina in prezent gig-urile din Romania si din intreaga Europa cu numarul mare de productii DANCE pe care le lanseaza sau la care pune umarul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.