Fără categorie

HITMAN – Agent 47 – Epic, frenetic, doar dacă ai fost cel puțin GAmer ca MINE!

Spread the love

Ce trebuie clarificat. HITMAN – Agent 47 nu e un sequel ci mai curând un reboot după eșecul filmului din 2007. Acum avem un alt actor care seamănă mult mai bine cu personajul din jocurile video deja celebre, iar story-ul e mult mai apropiat de joc decât până acum.

AGENT 47

O să vă las o mostră din jocul lansat în urmă cu trei ani, joc din care s-au inspirat cei care au făcut filmul AGENT 47.

➡ De ce seamănă cu jocul?

De această dată, agenții chiar sunt clone, oameni programați „din fabrică” să aibă abilități îmbunătățite pentru supraviețuire și ucidere, sentimente precum frica sau dragostea fiind înlăturate genetic. ADN-ul perfect pentru asasini. Agenți. Cunoscuți doar după ultimele două cifre de pe codul de bare pe care îl au inscripționat pe ceafă.

Filmul se inspiră din jocul HITMAN ABSOLUTION când agentul 47 e trimis să ucidă o fetiță pe care ajunge să o protejez viitoarea agentă ,,Quatre-Vingt-dix (90)”

➡ Despre film și scenariu

hitman-agent-47-df-11544rrgbjpg-8dd5fe

Prima întrebare care vă apare în minte în timpul filmului: Pentru cine lucrează Agentul 47? Să presupunem că e vorba de Agenție, așa cum este în joc, sau pentru Organizație, așa cum a fost numită în prima încercare de film? Tot ce știm este că el urmează contractul făcut cu o anume Diana care l-a ajutat pe 47 să evadeze din laborator.

De partea cealaltă a baricadei avem Sindicatul care vrea să reînceapă programul de fabricat agenți și are nevoie neapărat de geneticianul care a descoperit inițial formula de a modifica ADN-ul uman care transformă bărbații obișnuiți în criminali programați genetic.

Filmul e plin de acțiune brută, scene de luptă violente și mult sânge pe pereți ca și în joc de altfel.-PAXP-deijEhitman

Filmul ăsta chiar e bun și datorită actorilor. Interpretarea lui Rupert Friend care n-are nicio expresie, care doarme în picioare, fără lacrimi, fără conștiință, o clonă-mașină de ucis ideală. Nonșalanța și seriozitatea cu care stinge vieți, spunând că face ceea ce e făcut pentru a face, i se potrivesc lui Friend de 47 de ori mai bine decât primului actor din 2007, acel anonim Timothy Olyphant.

Hannah Ware este o Katia van Deen la început speriată, apoi curioasă și în final letală. Cel mai variat personaj din film, dar, din punctul meu de vedere, cu prea puțin sex appeal. Dar aici clar e o chestiune de gusturi.

➡ concluzii cu pistolul încărcat

Dacă ești gamer și ai jucat toate seriile HITMAN te anunț că mai urmează în decembrie un nou joc. Acum, raportat la film, avem aceeași frenezie ca-n gameplay. O multitudine de destinații, misiuni, grafică asemănătoare jocului. Acțiunea este liniară, logică, dar s-a renunțat la anumite scene de violență pentru a face filmul mai ușor de digerat.

Să nu uităm că jocul este încadrat la +18. Filmul nu redă cu detalii toate scenele de omor și multe dintre gloanțe intuim că ajung în capete de oameni.

Mă opresc aici și vă las să descoperiți singuri filmul din 28 august in CINEMA.

HITMAN – AGENT 47 este distribuit de Odeon Film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.