Divertisment, Social, Tineri

Hervis si Stefanel te invita la Winter Sales Shopping Night in Promenada

Spread the love

➡ Promenada anunță super reduceri de până la 70% în cele mai îndrăgite magazine;

➡ Primele 100 de persoane care vor merge la Winter Sales Shopping Night, 23 ianuarie, în intervalul orar 22:00-00:00 vor primi vouchere în valoare 50 de lei pentru viitoarele cumpărături.

➡ Mădălina Merca & Alexandru Don vor participa pe 23 ianuarie la Winter Sales Shopping Night și se vor întâlni cu fanii în intervalul orar 22:00-00:00.

Cea mai rece perioadă a anului vine cu prețuri calde! Cele mai îndrăgite magazine anunță reduceri nu de 20%, nici de 30%, ci de până la 70%! Acum este momentul ideal ca vizitatorii mall-ului Promenada să își reînnoiască garderoba sau să se pregătească din timp cu cadouri pentru cei dragi.

Și pentru că reducerile sunt nenumărate și timpul limitat, clienții pot participa pe 23 ianuarie la Winter Sales Shopping Night. Evenimentul care va ține magazinele deschise până în miez de noapte este presărat cu premii și surprize pe gustul tuturor.

Meet & greet – premieră cu Mădălina Merca & Alexandru Don! Cum surprizele sunt mai frumoase când sunt în număr mai mare, noaptea care ține magazinele deschise și prețurile la pământ o aduce pe Mădălina Merca (http://www.indiechase.com), unul dintre cei mai în actuali fashion bloggeri din țară. Fanii vor avea ocazia să o cunoască atât pe Mădălina Merca cât și pe Alexandru Don, producător de filme și fotograf, si să facă poze cu aceștia.

Primele 100 de persoane care vor merge să îi întâlnească pe cei doi invitați la Winter Sales Shopping Night vor primi de la aceștia vouchere în valoare 50 de lei pentru viitoarele cumpărături, în intervalul orar 22:00-00:00.
Nici pasionații de tehnologie nu au fost uitați. După o sesiune asiduă de shopping, vizitatorii Promenada se pot bucura de o experiență inedită de realitate virtuală. Cu 50 de jocuri predefinite, ochelari și controller integrate, scaunul VR va satisface cu siguranță dorințele și curiozitățile virtuale ale tuturor celor care îl vor încerca.

În plus, ziua de 23 ianuarie aduce 4 premii suplimentare , in intervalul 22:00-00:00, constand într-o experiență la Academia Titi Aur, pentru două module: condus defensiv și condus sportiv pe traseu de raliu.

Magazinele care vor avea promoții sunt următoarele:

Deichmann – 50% reducere la a doua pereche de încălțăminte achiziționată în perioada 10-30 ianuarie
BSB – 50% reducere la întreaga colecție
Spend’Or – până la 60% reducere la ceasuri
Swarowski – 45% reducere la produsele selectate
Costadoro Business Lounge si Costadoro Coffee Lab – 10% reducere la nota de plată
Autograf – 20% reducere la toate produsele
Al Wady – 10% reducere la nota de plată
Pupa – 20% reducere la produsele selectate
Smyk – 50% extra-reducere la toate articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte deja reduse
C&A – până la 50% reducere la articolele selecționate
Intimissimi – 50% reducere la articolele din colecția Toamnă/Iarnă 2018
Calzedonia – 50% reducere la articolele din colecția Toamnă/Iarnă 2018
Enzo Bertini – până la 50% reducere la colecția Toamnă/Iarnă 2018
Hervis – până la 70% reducere
Nala – 20% extra-reducere prin utilizarea codului NALAMM
Kitchen Shop – 10% reducere la toate produsele, cu excepția produsului lunii și a gift cardurilor
Douglas – până la 60% reducere la produsele selecționate
Humanic – 20% extra-reducere la produsele deja reduse
Lego – 30% reducere la produsele selecționate
Triumph – 50% reducere la achiziția a 3 produse selecționate
Stefanel – 50% reducere + 20% extra discount
Il Passo – 20% extra-reducere la ghete și cizme
Eco Clean – la 5 produse curățate, al șaselea este gratuit

Mai multe informații despre reduceri și Winter Sales Shopping Night sunt disponibile pe site-ul www.promenada.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

➡ Despre Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu.

Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.