Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

HENDRICK’S LUNAR GIN, O BĂUTURĂ „COSMICĂ” ÎN EDIŢIE LIMITATĂ  

Spread the love

Hendrick’s Lunar Gin este o băutură inedită, creată de Master Distilerul Leslie Gracie ȋn “Cabinetul său de curiozităţi” de la Hendrick’s Gin Palace. Noul Hendrick’s Lunar Gin este disponibil ȋn România, ȋn ediţie limitată pe   şi ȋn alte magazine online şi offline.

Alexandrion Group anunţă lansarea în România a celei mai recente expresii a mărcii Hendrick’s – Lunar Gin. Conceput sub lumina lunii, noul Hendrick’s Lunar Gin completează perfect serile liniştite cu momente de introspecţie sau pe cele petrecute povestind cu prietenii, când razele lunii se revarsă conturând un cadru magic, ȋn care totul este posibil.

➡ Un gin inedit, creat… “once in a blue moon”

Hendrick’s Lunar Gin este o băutură profund florală, puternic aromatizată, o combinaţie surprinzătoare de prospeţime şi căldură, concepută pentru a fi savurată după apusul soarelui.  Inspirată de lumina superbă a lunii, care ȋnvăluia plantele, ȋntr-o seară ȋn care lucra ȋn sera sa de la Hendrick’s Gin Palace, pe care o denumeşte cu drag “Cabinetul de curiozităţi”, Leslie Gracie a combinat aromele plantelor, potenţate de energia selenară, creând un gin răcoritor, neobişnuit, cu o complexitate fermecătoare şi o căldură plăcută.

Aroma este un lucru care îți trezește amintiri. Miroși ceva și te gândești la un moment anume din viața ta, care ți-a stârnit emoții, te gândești la niște oameni pe care i-ai cunoscut și cu care ai petrecut clipe minunate. Și cu asta am început atunci când ne-am decis să lansăm ediția limitată de gin, Hendrick’s Lunar Gin. În puterea și căldura nopții, plantele au o aromă mai puternică, florile își dezvăluie o altfel de personalitate”, a spus Lesley Gracie.

Iată un scurt video despre “Cabinetul de curiozităţi” al lui Lesley Gracie. Pentru a reflecta atributele, procesul creativ şi caracterul Hendrick’s Lunar Gin designul sticlei evocă cerul plin de stele şi luna, ȋntr-o compoziţie expresivă.

Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile SABER 1789, care împreună, au o istorie de peste 200 de ani în industria spirtoasă locală și au creat unele dintre cele mai puternice mărci din România, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor.

Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România . Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri premiate, liniștite și spumante, sub denumirea THE ICONIC ESTATE.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *