Fără categorie

Hai sa jucam Blogging Brotherhood web 3.0!

Spread the love

Gata! Am terminat! Gata cu goeleta, cu tot…In sfarsit, dupa doua luni de aventuri prin online, am ajuns la punctul terminus…Si totusi, parca mai era ceva…Da…Proba 27….Ce sa scriu la proba asta!?

Dar in timp ce vorbeam cu voce tare in fata laptopului…ma trezesc invadat, precum in filmele 3D din IMAX Cotroceni, de goeleta „Press del Blue” in forma miniaturala, iar din ea, incep sa sara unul cate unul personaje precum  Captain Bogdan, Zeim Ocaled, Origami si forma digitala a unor girafe creative si bloggeri…

Hello Bogdan…Sunt eu, tizul tau, cel cu care ai plecat prin cateva aventuri…Tu stii cum ai reusit…Am venit sa te ajut…Stiu ca trebuie sa scrii despre PUTEREA Parteneriatului! Am studiat eu pentru tine presa partenera, am ajuns in studioul RADIO Lynx unde Claudia, ca un mentor al superbloggerilor, ne ajuta sa cunoastem „cautatorii” ideilor noastre creative…costumati in jurati si PR-isti:), am ajuns si la TVR, locul unde ai fost si tu in practica universitara si ai colaborat cu Andreea Marin pentru Surprize, Surprize si sa nu uit de RSS Pub, locul unde ai facut show ori de cate ori ai fost la Karaoke acolo, totul datorita site-ului www.toateblogurile.ro

Eu, Zeim Ocaled, vreau sa te intreb atat…Stii ca presainblugi n-ar fi ajuns aici fara afilieri de genul ZeList?Iti aduci aminte de data de 28 aprilie 2009, cand la doar o luna de la lansare ai fost pe locul 371 in clasament?Iti mai aduci aminte de ZBB, Ziua Bloggerilor Bucuresteni cand ai facut Karaoke pentru prima oara in Bucuresti? Ai uitat de Karaoke Blog and Roll? Ai uitat de seara irlandeza, seara de bloggeri cu bloggeri?

-Eu, Origami, tin sa-ti aduc aminte de Girafele Creative, grup care a adus zambete printre bloggeri cu greutate precum Irealia, Mnealui, girafe care s-au nascut in blogosfera pentru bloggeri si nu numai…Blogosfera nu poate fiinta fara ideea de Brotherhood…E ca si cum ai incerca sa-ti imaginezi desertul fara nisip, oceanul fara apa, iarna fara zapada si florile fara petale…NU AI CUM…E simplu!

Si aveau dreptate…Din 2009 pana in prezent, datorita blogului presainblugi si a PUTERII Parteneriatului, am reusit sa realizez atat de multe…Organizator ZBB, Lase TAG session, PUMA Session, Blog and Roll, RSS Pub, Arthur Guiness Day si lista poate continua pana dimineata…Pentru veridicitate, o colectie de fotografii la PUTEREA web 3.0!

In fotografii: Emil Calinescu, Razvan Pascu, Bogdan Constantinescu, Surubel, Ruby si multi alti bloggeri cantareti, spectatori, biciclisti, poeti, scriitori, optimisti…OAMENI de blogosfera!

0 gânduri despre „Hai sa jucam Blogging Brotherhood web 3.0!”

  1. Felicitari pentru locul 371 la doar o luna de blogging! Esti tare de tot!

    Ruby a venit sa te auda cantand? Vad ca i-a placut, de sta la pieptul tau cu o inocenta de nedescris! :))

  2. Zapacita ca de obicei…Si da..I-a placut…Am luat locul III la Cupa Bloggerilor…cu ajutorul lui Bogdan Constantinescu…Am cantat amandoi Ploaia de la Cargo intr-un mare fel:))) Ruby a fost in juriu din partea CaT mUsic @Pinky Rainbow

  3. Românii sunt frumoși! Potrivit mesaj în această zi de început de decembrie. Și da, putem fi frumoși în viața de zi cu zi sau în blogging. La mulți ani Bogdan!

  4. Multumesc Sonia…Eu, recunosc, dupa proba cu America mi s-a taiat rau din elan si am fost mai mult absent…Dar am fost si sunt prezent mai intens in alta parte si asta e tot ce conteaza:)) Sper sa vii si tu la Straja…doar nu exista Iarna la munte fara Mos Craciun:)) @Sonia

  5. ce fotografii graitoare… la asa poze nici nu era nevoie de prea multe cuvinte. eu ma bucur ca te am descoperit cu superblogul asta . iti urez mult succes in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.