Fără categorie

Guest post: Despre VIATA si…mai mult decat atat!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Am dat si eu primul meu guest post de cand am blog. Si nu l-am dat oriunde si oricui Am ales un loc unde am putut sa fiu EU, iar bloggeritza care-l gazduieste e o prezenta aparte in blogosfera romaneasca In primul rand, nici nu zici ca-i bloggeritza.E tacuta, cu bun simt, sensibila, pare rupta din alt film obline.

Cum a fost provocarea? Super incitanta Am scris in cateva minute, atat de usor au curs ideile, pentru ca Raluca Uluiteanu, caci despre ea este vorba, este un spirit liber, libertate pe care o emana prin toti porii ei Ca sa va captez atentia, va las un fragment din articol. Restul cititi pe blogul ei. E locul unde poti fi auzit clar, pentru ca nu te lovesti de nicio limita.

E locul perfect, e locul tau E aici! E o lupta sa te lupti cu VIATA pentru ca VIATA e formata din doua parti RELATIVE…Realitatea MINTII si Realitatea Inimii.Cati dintre noi, extrinseci unor Realitati de genul, nu vorbesc pe la colturi. Ai vazut draga pe tipa aia? E doctoranda si umbla de 5 ani cu un pusti EMO…Cum pot sa se iubeasca? sau Uita-te la ala. Ce badaran, ce bruta, fumeaza, alcoolic, cum poate sa stea fetita aia de 20 de ani cu el? sau Ce grasa e ea si ce slab e el. Cum de se potrivesc?.Si astfel de intrebari fara LOGICA pot continua pana imi consum toti bitii alocati si tot nu ajungem la liman.De ce? Pentru ca REALITATEA inimii NU ARE LOGICA…E ca-n MATRIX…Stiti scena antologica cu NEO la Oracol si acel copil care ii spune: Nu poti sa indoi cu mintea lingura.E imposibil.Secretul!? NU exista nicio LINGURA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *