Divertisment, Tineri

GRINGO – Comedie, droguri si popcorn

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 4]

➡ Daca crezi ca viata ta este plina de peripetii, atunci trebuie sa te uiti la Gringo.

➡  Daca crezi ca viata ta este prea linistita, atunci trebuie neaparat sa te uiti la Gringo.

Daca nu ai aflat, Gringo ruleaza deja in cinematografe si este o comedie completa, cu umor negru si actiune, foarte multe rasturnari de situatie si CHARLIZE THERON. (Finalul apoteotic l-am pastrat pentru mine)

Daca esti carcotas poti intreba cine este David Oyelowo sau ca nu te uiti la filme cu droguri sau impuscaturi. Dar daca esti corporatist/a sigur vei recunoate multe elemente comune din viata ta de zi cu zi. Iar daca esti amator de comedii, la fel ca tovarasul meu ce pur si simplu m-a terorizat de cand a vazut trailer-ul, vei rade cu lacrimi si cu floricele de porumb prin sala.

Asa ca daca vrei sa vezi un film cu ”de toate” alege Gringo si neaparat in gasca, ca sa surprindeti fiecare diversitatea – unii vor ramane cu ochii pironiti la decolteul generoz al lui Charlize, altii vor rade la gafele facute lui David, iar altii se vor bucura pur si simplu de firul epic.

Dincolo de tot si toate, am observat pe alocuri taieturi de cadru, sarituri peste ax, momente usor haotice in scenariu, dar aceste mici inadvertente trec usor cu vederea cand razi in hohote, cu lacrimi in ochi, cand razi de iti sar zeci de floricele de porumb din cutie.

Era sa uit. Nu stiu voi, dar pe mine m-a impresionat prestatia lui David. Sunt sigur ca dupa acest film va da lovitura. Imi place cum e construit personajul in jurul sau. Dar cred ca n-are rost sa va mai tin in suspans. Mergeti sa vedeti filmul.

Filmul este distribuit de Vertical Entertainment si ruleaza in cinema din 16 martie.

Articol redactat de Lucian DINU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *