Fără categorie

Green Emerald și Blue Topaz, mai mult decat bijuterii, smartphone-uri cu Stil

Spread the love

Galaxy S6_Blue_Topaz_2Samsung Electronics România a adăugat două variante noi de culori gamei de smartphone-uri Galaxy S6 și S6 edge. Pana acum iubitorii de eleganta, stil si nous aveau isponibile în culorile White Pearl, Black Sapphire și Gold Platinum, iar mult așteptatele culori Blue Topaz pentru Galaxy S6 și Green Emerald pentru Galaxy S6 edge sunt de acum disponibile în rețelele partenerilor din retail și ale operatorilor.

Stabilind noi standarde pentru design și performanță, noile smartphone-uri de top Samsung Galaxy S6 și S6 edge sunt construite din materiale premium și sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență de utilizare superioară prin culori și materiale unice.

Galaxy S6 în nuanța Albastru Topaz este accesoriul ideal pentru utilizatorii aflați în căutarea unei culori vibrante, expresive și distincte, iar Galaxy S6 edge în nuanța Verde Smarald este potrivit celor aflați în căutarea unui dispozitiv sofisticat și unic în același timp” a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM în cadrul Samsung Electronics România.

Disponibilă exclusiv pentru Galaxy S6, nuanța Blue Topaz este un albastru vibrant, dar în același timp rafinat, fiind una dintre cele mai în vogă culori ale anului. Potrivit Pantone, organizație renumită în stabilirea tendințelor culorilor, cele patru nuanțe de albastru, Aquamarine, Scuba Blue, Classic Blue și Dusk Blue, sunt incluse în top 10 nuanțe ale paletei de culori de primăvară 2015.

Cei care își aleg Galaxy S6 în nuanța Blue Topaz sunt mai încrezători în ei înșiși, pretențioși, sensibili, exigenți și intuitivi”, a declarat psihologul britanic Dr. Donna Dawson.

Samsung PSSD T1 (6)La fel de exclusivista este si nuanța Green Emerald. Culoarea verde reprezintă viață, noi începuturi și este strâns legată cu elemente din natură.

Cei a căror culoare preferată este verdele tind să fie echilibrați, loiali, muncitori, onești, benevoli și grijulii cu cei din jurul lor”, a spus Dawson. „Vor să fie cetățeni buni, cu un simț moral foarte dezvoltat și dorință de simplitate. Culoarea verde reprezintăviață și începuturi noi și inspiră speranță, vitalitate, energie în oameni, prietenie și conexiune cu cei din jur. Verdele induce o stare de calm, motiv pentru care, atunci când sunt stresați, oamenii își doresc să se retragă în natură. Nuanța Green Emerald a Galaxy S6 edge sporește atracția pentru lucrurile verzi prin luminozitate și profunzime.”

Dispozitivele Samsung Galaxy S6 și S6 edge sunt disponibile în variantele de 32GB, 64GB și 128GB capacitate de stocare, în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (exclusiv Galaxy S6) și Green Emerald (exclusiv Galaxy S6 edge).

Si daca tot vorbim de S6, mai am niste ponturi.

Joseph Kim_SamsungSamsung Electronics România le oferă utilizatorilor Galaxy S6 și S6 edge o serie de aplicații educative și de business, dezvoltate la nivel local, cât și disponibile internațional. Aplicațiile locale au fost dezvoltate în parteneriat cu Pukini, Kidsopia și CertSign și sunt dedicate atât copiilor, cât și adulților care își doresc să profite din plin de dispozitivele lor.

La Samsung ne dorim să aducem clienților noștri nu doar dispozitive inovatoare, ci și servicii cu valoare adăugată pentru a le oferi acestora cea mai bună experiență de utilizare. Pe lângă aplicațiile disponibile internațional, am încheiat parteneriate cu dezvoltatori locali pentru a pune la dispoziția utilizatorilor conținut educativ și de business și vom continua colaborarea pentru a ne lărgi portofoliul de aplicații locale, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cât mai multor consumatori” a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM în cadrul Samsung Electronics România.

➡ Pukini a realizat pentru copii aplicația de cultură generală „Descoperă Universul”, oferită gratuit posesorilor de Galaxy S6 și Galaxy S6 edge. Aplicația „Descoperă Universul” deslușește tainele Universului, oferindu-le copiilor informații pe înțelesul lor, sub forma unei povești. Copiii parcurg o călătorie imaginară prin Univers, alături de Puksa Mica și Puks, două comete drăgălașe și curioase, dornice de aventură, care își pun întrebări, explorează și află răspunsuri. Astfel, copiii vor afla ce este universul, cât e de mare acesta, câte planete există, ce sunt asteroizii și constelațiile. Aplicația reprezintă un instrument alternativ de transmitere a informațiilor de cultură generală către copii, prin metode accesibile, moderne și inovatoare.

➡ Kidsopia a dezvoltat aplicațiile „Haplea: Fructe și Legume” și „Culori cu Fleosc„, ambele disponibile gratuit pe Galaxy S6 și Galaxy S6 edge. Prin aceste aplicații, dezvoltatorii le oferă părinților ajutor în procesul de educare al copiilor prin joacă, bazându-se pe exercițiu și practică. Aplicațiile îi ajută pe copii în procesul de învățare al domeniilor precum știință, biologie, artă, logică și dezvoltarea emoțională. Cu ajutorul acestora, copilul va trece printr-un proces constând în trei etape:

acumularea și înțelegerea noilor concepte

fundamentarea acestor noțiuni prin procesul de exersare

dezvoltarea capacității de a recunoaște, asocia și aplica aceste noi informații

➡ Trust4Mobile este o aplicație realizată de CertSign și este disponibilă în pachetul standard de aplicații Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, după ce a fost inclusă pentru prima dată pe dispozitivele Samsung Galaxy Note4 în 2014. Trust4Mobile oferă o conexiune criptată între utilizatori, conferind nivelul maxim de securitate informațiilor comunicate. Cu Trust4Mobile, informațiile comunicate sunt criptate în timp real, pe telefonul utilizatorului, prin intermediul unui certificat digital emis de certSIGN, sunt transmise printr-o conexiune securizată și sunt decriptate în timp real pe telefonul interlocutorului.

Aplicația a fost concepută pentru a proteja confidențialitatea comunicațiilor voce și text ale utilizatorilor de dispozitive mobile. Utilizatorii Samsung Galaxy S6 vor putea folosi gratuit toate funcționalitățile aplicației Trust4Mobile pe o perioadă de 6 luni de la momentul activării, având posibilitatea ca la sfârșitul celor șase luni să o achiziționeze din Samsung Galaxy Apps sau de pe site-ul oficial al aplicației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.