Fără categorie

Gold LABEL, in valoare de 450 de ron, cadou. Maluro te invita la concurs

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

<alt> maluro

Maluro nu este un brand italienesc sau spaniol de fashion, nu este o franciza internationala. Este visul plin de emotie si pasiune a unor tineri romani, unul dintre cele mai relevante start-up-uri romanesti din zona de luxury.

<alt> maluro

Dincolo de eleganta si rafinament, dincolo de cele mai fine materiale, MALURO inseamna o redefinire a stilului pentru ca tot ceea ce urmeaza sa vedeti este creat de la zero.

<alt> maluro

<alt> maluro

➡ MALURO – Dincolo de cuvinte

Elegant? Este atat de complicat sa definesti acest termen. Armonie vizuala. Croieli fine, Accesorii de lux. Tinuta impecabila. Toate acestea sunt piese ale unui puzzle mult mai complex, iar baietii de la MALURO au inteles. Pentru ca luxul nu e doar o chestiune de cost este si o chestiune de prestanta, de atitudine, de vibe, de emotie…

Exista o formula a elegantei? Noi am incercat sa o gasim. Cu acest gand ne-am indrepat pasii catre cele mai importante targuri de fashion din Europa si mai apoi catre atelierele de croitorie din Italia. Nu am descoperit formula elegantei, dar am invatat cateva secrete pe care le-am transpus in fiecare din accesoriile esentiale Maluro.

Eleganta inseamna frumos, inseamna respectarea unor principii, inseamna calitate. Eleganta inseamna un costum bine croit, dar si accessorii bine alese. Inseamna stiinta de a asorta diversele piese vestimentare si mai ales de a le asorta ocaziei cu care este aleasa o anumita tinuta” – Echipa MALURO Accessories.

<alt> maluro

➡ Eleganta pana la cele mai delicate detalii

Daca pentru doamne accesoriile sunt o completare a unei tinute speciale, pentru barbati, accesoriile sunt esentiale in a defini un stil cu adevarat elegant.

Maluro inseamna accesorii pentru barbati ce nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba: cravate din matase, batiste din matase, ace de cravata, sosete colorate, pini de rever sau bratari cu bile de piatra sunt produsele pe care le poti descoperi in cutiile Bronze Box, Silver Box sau Gold Box.

➡ Intermezzo cu unul dintre creatorii brandului Maluro

➡ CONCURS – O Cutie GOLD LABEL in valoare de 450 de ron

<alt> maluro

Pentru ca mai e putin pana la Sf. Valentin, invitam atat domnii cat si doamnele si domnisoarele sa se lupte pentru o cutie eleganta cu cele mai fine accesorii MALURO.

PERIOADA de CONCURS 14.01.2017 – 09.02.2017, ora 23:59. Castigatorul sau castigatoarea va fi anuntat pana in data de 12.02.2017 ora 20.

<alt> maluro

Ce aveti de facut?

1. Intrati pe pagina de facebook MALURO si sustineti pagina, alegeti videoclip-uri, fotografii sau accesati direct site-ul maluro.ro. Cel mai simplu mod de sustinere? Un like si share pe pagina dumneavoastra. – MAIN TASK

2. Alegeti un produs de pe site sau de pe facebook si lasati fotografia cu acel produs intr-un comment aici, pe blog. Poate sa fie o bratara, cravata, papion ce vreti voi; – Optional

3. Mentionati in comment pentru cine va doriti acel produs, pentru dumneavoastra sau pentru cineva drag; – Optional

SUCCES! Castigatorul va fi ales prin random.org.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *