Atelier de Idei, Divertisment, Muzica, Social, Tineri

GOLD BAR cafe – Un El Dorado de cocktail-uri, un loc unde te simți ca la Hollywood

Spread the love

Poate că ți-ai dorit de multe ori să intri într-o cafenea și să vrei mai mult. Poate că ți-ai dorit o cafenea unde poți admira opere de artă inspirate din clasici dar și să fii conectat în același timp la tehnologie de ultimă generație. Poate că ți-ai dorit o cafenea unde poți să vii oricând ai o clipă de respiro, indiferent de momentul ales al zilei și să te relaxezi în compania unui pahar de vin sau a unui cocktail eclectic, un amestec de băuturi fine și ingrediente atent selecționate. Poate că ți-ai dorit o cafenea unde să te simți ca-n filmele de la Hollywood, ca-n filmele de acțiune cu James Bond. Poate că ți-ai dorit un altfel de loc în Centrul Vechi.

GOLD BAR cafe – Mai mult decât o cafenea, mai mult decât un pub

Dar ACUM îl ai și se numește GOLD BAR cafe. Vino să descoperi o selecție aparte de cocktail-uri și băuturi fine, un loc unde poți gusta în exclusivitate un whiskey american care îți va aduce aminte de El Dorado dar și un loc unde poți încerca o cafea creată din boabe atent selecționațe, cu terroir din țări precum Etiopia, Costa Rica, India și Indonezia.

Doar aici poți să te bucuri de preparate alcoolice neaoșe românești precum caisata, vișinata sau palinca ardelenească, într-o reinterpretare modernă sub semnătura mitului lui Dracula, sau diferite combinații aparte de cocktail-uri pe bază de gin.

Situat pe Calea Victoriei, nr. 12 C, colț cu strada Lipscani, Gold Bar Cafe dispune de 40 de locuri în interior și 20 de locuri pe terasa descoperită, are un design modern, un cupaj arhitectural care împrumută elemente din stilul urban-industrial cu vibrații de New York și San Francisco.

Clienții care trec pragul Gold Bar Cafe se pot bucura de patru tipuri de cafea de specialitate cu origine controlată, proaspăt măcinată – Costa Rica, Ethiopia, India și Indonezia. Totodată, aici au parte de cocktailuri pe bază de cafea și de o gamă foarte variată de băuturi selecte, de la whiskey single malț și gin, la vinuri românești și internaționale premiate.

Gold Bar Cafe este locul unde cocktailurile sunt ridicate la rang de artă. Aici veți putea savura numeroase cocktailuri clasice sau pe bază de gin, dar și cocktailuri unicat, pe bază de băuturi tradiționale românești din gama BRAN, Dracula’s Drinks. Palinca, vișinata, caisata și nu numai își relevă noi calități în cocktailurile Gold Bar.

Meniul Gold Bar Cafe mai cuprinde preparate precum salate cu ingrediente autohtone și exotice, sandviciuri diverse, startere și snackuri.
Pentru desert, clienții se pot răsfăța cu zeci de sortimente de prăjituri, mini prăjituri, tarte, torturi, bomboane și macarons, mereu proaspete.

Programul Gold Bar Cafe:

Luni – Vineri: 09:00 – 23:00
Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 23:00

Rezervări la numărul: 0744.318.683

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.