Atelier de Idei

Godot LOVE Station – Un spectacol genial despre iubire, despre viață, pur și simplu

Spread the love

Spectacolul „Godot Love Station” în regia lui Radu Gabriel e un spectacol precum un cocktail de emoții, exact ca viața. Un show pe formatul „10 minute plays”, un concept american ca pe Broadway, adună mai multe povești aparent random care sunt legate de aceeași idee – iubirea.

➡ Iubirea și alter-Ego-urile ei în piesa Godot Love Station

Iubirea – Pentru unii boemă și idealistă ca o poezie de tip catren sau haiku „Dacă eram într-o poezie puteam să plecăm cu primul autobuz spre oriunde„, alteori e cinică și crudă ca un sushi servit la restaurant de lux, uneori e o nebunie de moment udată brutal de o găleată de apă rece mai ales când fugi de la propria nuntă, alteori e precum o țigară ajunsă la filtrul divorțului, alteori e ca o izbăvire de pedeapsă când dispare din viața ta.

Un spectacol cu umor, intrigi, plot-twist-uri, poezie și pahare cu buchet de vin. Iar teatru și vinul într-un decor cu influențe RoCoCo sau Baroc Târziu la Palatul Bragadiru e exact ce trebuie pentru ultima zi de vară. Și dacă tot vorbim de vinuri, recomand cuvee sec alb de la Gramofon Wine

La final las o replică din piesă…

„Uneori iubirea e că un autobuz pe care unii îl așteaptă toată viața” #bloggerDeTeatru

➡ Povestea din spatele spectacolului

Godot LOVE Station este o colecție de comedii scurte ce explorează conceptul de 10 minute plays și care prezintă publicului 6 actori în 16 personaje, într-un cadru ca-n poveștile de la Hollywood – sala de spectacole a Palatului Bragadiru.

Actor, profesor de teatru și regizor, Radu Gabriel semnează regia Godot Love Station, cea mai nouă producție a Teatrului Godot. Ce ascunde piesa?

O mireasă răpită de la altar, o iubire perfectă într-o sală de așteptare, un jaf armat pus la cale de niște (ne)pricepuți, un divorț cu năbădăi și alte istorioare amuzante, totul într-o cascadă de umor și situații trăznite.

Un spectacol cu 6 actori în 16 personaje, o cavalcadă de situații comice în care rolurile se schimbă precum capriciie iubirii, cu: Ana Radu, Vlad Brumaru, Andrada Fuscaș, Ana Maria Pop, Vladimir Purdel, David Drugaru.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.