Fără categorie

Giuly – Nume de cod pentru electrostimulare cu sex-appeal electrizant!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

giulyVa povesteam recent despre noul meu sport, hobby, pasiune, o activitate de tipul wellness – EMS sau electrostimulare. Pe scurt, procedura de electrostimulare este un fitnes intensiv. Concret, o sedinta de 20 de minute echivaleaza cu 3 ore de gimnastica fara intrerupere iar o sedinta de 45 de minute implica la fel de multa masa si efort muscular precum o sesiune intensiva de gimnastica de 8 ore. Sau e ca si cand ai alerga timp de 5 ore intre 40 de etaje ale unei cladiri pe scari :)

Practic, dupa primele 4-5 sedinte, muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate treptat. Pe langa tonifierea musculara si arderea grasimilor, sedintele de electrostimulare cresc metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective. In plus, si pofta de mancare se modifica si dupa cateva saptamani iti vei dori sa servesti mai mult fructe si legume proaspete si mai putin alimente prajite. Dupa o luna de EMS deja te vei gandi la o noua combina frigorifica ca sa poti depozita fructele si legumele pentru shake-uri.

➡ Giuly, ce stii tu despre Electrostimulare?

Giuly: Initial tehnologia a fost conceputa doar pentru astronautii care calatoreau in spatiu. Astazi, te poti bucura si tu de aceleasi avantaje de care se bucura expertii NASA care au misiuni pe statia orbitala internationala. Ca sa-ti explic altfel, muschii tai simt in acelasi timp o senzatie de fierbinteala dar si o senzatie de racire datorita transpiratiei si curentului electric. Ca sa fac o gluma, te simti ca puiul fierbinte de abia scos din cuptor si bagat intr-o combina ARCTIC.

➡ Cum ai ajuns personal training pe zona electrostimulare si remodelare corporala?

Am rămas intr-o seara la niste prieteni care a doua zi aveau programare si la insistentele lor am acceptat sa merg (spun insistente pentru că nu stiam ca nu iti trebuie nimic la tine, ai totul asigurat) plus ca aveam o usoara teama pentru ca nu intelegeam conceput. Odată ajunși acolo am fost primiti cu ospitalitate de catre un domn extrem de atent la tot ce ai nevoie in momentul in care esti in studioul Perfect Fit (unul dintre cei doi proprietari ai afacerii). Am fost serviti cu cafea, apă după care a urmat o discuție liberă în care am fost informați despre ce înseamnă EMS.

A fost suficient sa ma conving ca ma aflu intr-un studio cu oameni profesioniști. Prima ședință de electrostimulare a fost WoW…Mi s-a dat un echipament pe care a trebuit sa il iau direct pe piele, ulterior am facut cunostinta cu cel care avea sa imi fie trainer pe parcusul antrenamentului (multumesc Mihai pentru rabdare) mi s-a pus o vesta pe mine cu electrozii pe fiecare grupa de muschi in parte, bratari pe maini si la picioare. Sedinta a inceput printr-o mica discutie cu Mihai in care mi s-a explicat pozitia de baza care o ai pe tot parcursul antrenamentului si exercitile care le vom face, senzația impulsului, cum simti toti muschi. Clar, m-am îndrăgostit pe loc de aparat. In timpul ședinței mele in camera alaturata aveau loc discuții legate despre faptul că ar dori sa angajeze si o fată.

La terminarea antrenamentului am fost servita cu un fresh de portocale (cel mai bun fresh, a mers la fix după atata efort), am fost intrebata cum mi s-a părut antrenamentul si daca m-as vedea facand asta si fara sa stau pe gânduri am raspuns DA.

➡ Care a fost cea mai mare provocare in timpul unei sesiuni cu un client/a ?

Pentru a fi un trainer bun trebuie sa indeplinesti anumite condiții: abilitati bune de comunicare, empatizarea cu clientul, felul in care il faci sa vizualizeze mental efectele antrenamentului in viitor. Provocarile sunt la fiecare antrenament in parte cu fiecare in parte. Cum comunici cu el astfel incat sa te simta un sprijin nu doar un antrenor, sa il faci sa aiba incredere in tine… Cred ca asta e cea mai mare provocare să aiba încredere in tine. Ca si trainer trebuie sa fii in permanență atent la client, la nevoile lui, trebuie sa il motivezi constant, sa il asculti si sa adaptezi antrenamentul dupa necesitatile lui.

giuly

➡ Ce planuri ai pentru urmatoarea perioada?

Planuri pentru urmatoarea perioada?…Cum iti spuneam fac cea ce imi place si vreau sa cresc mai mult …Nu am uitat nici de prima mea dragoste si anume evenimentele, filmarile Vreau sa ma implic mai mult in activitatea mea de instructor EMS. Amandoi stim ca este un drog care desi nu iti ofera satisfactii prea mari este o „alta lume,, si cum noua ne plac provocările atunci cea mai mare provocare este sa faci parte din „ea” 🙂

➡ Un mesaj pentru cititori

Sa aiba incredere in ei,înainte sa spuna ,,nu pot,, „nu sunt facut pentru asta,, sa se vizualizeze facand acel lucru si sa incerce .Dacă vrei poți, iti trebuie doar voință si încredere in tine. La fel si in electrostimulare, noi te motivam,iti aratam ca se poate dar depinde numai de tine sa vrei sa poți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *