Fără categorie

George Lazar: Cineva diagnosticat cu o forma de cancer cerebral are nevoie de TINE!

Spread the love

George Lazar, un student din Curtea de Arges, mi-a povestit de o campanie umanitara si mi-a solicitat ajutorul. Sper ca aceste randuri sa ajunga acolo unde trebuie…

Reporter: Care e povestea din spatele acestei campanii?

George Lazar: Campania vine in ajutorul unei tinere care in urma cu 7 ani a fost diagnosticata cu o boala crunta : cancer cerebral. Dupa ce a trecut printr-o operatie si a fost instiintata ca evolutia bolii a fost oprita, Dana Ispan, persoana in cauza, a primit o a doua lovitura : boala a evoluat, tumoarea este acum mult mai mare. Efectul este cu mult mai puternic asupra celor ce aud de acest caz, deoarece medicii romani, citez din blogul personal, „i-au vandut iluzii 7 ani de zile„. Este pur si simplu un alt caz socant atribuit spitalelor din Romania.

Reporter: Cum ai aflat de acest caz?

George: Cazul ne-a fost prezentat pe facebook in grupul rockeri, de o colega a Danei Ispan. Am accesat pagina umanitara, in care sunt prezentate toate detaliile. Am vazut amici din grup impresionati profund, oameni care chiar au luat atitudine… Am decis sa ma alatur lor pentru ca am simtit ca trebuie sa fac ceva. Este un caz prea dureros…

Reporter: Care este starea campaniei in prezent?

George Lazar: Grupul rockeri s-a unit pentru aceasta cauza mai mult ca niciodata… Cei care s-au implicat in campanie au schimbat poza de profil de pe facebook cu una creata de Valentin, unul dintre participanti. Poza afiseaza conturile la care se pot face donatii si povestea Danei Ispan, in cateva randuri. Apoi, unul din colegii nostri talentati a pus poza pe o melodie cantata de el la pian, si a incarcat clipul pe YouTube… Poza deja apare pe un numar impresionant de conturi facebook, si este un element important in aceasta campanie.

Reporter: Care este suma care trebuie colectata?

George Lazar:  Suma este una uriasa pentru oamenii obisnuiti cu salarii medii sau sub media pe economie. E vorba de 50.000 de euro…pentru cei care pot ajuta cu 1,2 sau 3 lei, oricat…conturile sunt urmatoarele :
Dana Ispan
BRD LEI:
IBAN : RO27BRDE360SV22144303600-cine face prin OP,sa scrie BRD ag.Timisoara
BCR EURO:
COD IBAN: RO38RNCB0805105954330001
SWIFT RNCB ROBU-for foreign countries


0 gânduri despre „George Lazar: Cineva diagnosticat cu o forma de cancer cerebral are nevoie de TINE!”

  1. Va multumesc mult pentru articol….Eu sunt colega care a initiat campania…Multumesc grupului de rokeri creat de Edy Ban…Multumesc Alma,multumesc celor care au facut afisul si au facut clipul….Mentionez ca la Timisoara a avut loc un concert umanitar,vineri 20 mai,in cadrul caruia Muneer si prietenii au cantat gratuit pentru Dana,ei au donat toate incasarile din seara aceea….Va multumesc tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *