Fără categorie

GEAR VR cu controller – Pentru ca Realitatea Virtuala trebuia redefinita

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Samsung Gear VR cu Controller, dezvoltat de Oculus, primul dispozitiv cu controller al companiei. Noul Gear VR cu Controller extinde ecosistemul Samsung Gear VR și facilitează experiența de utilizare.

Gear VR

Pentru o utilizate mai simplă, Controller-ul dispune de un design ergonomic, curbat, putând fi utilizat cu o singură mână și oferind o mai bună interacțiune, reducând mișcările capului pentru o experiență confortabilă.

Navigare îmbunătățită – touchpad-ul oferă o selecție a apalicațiilor mai rapidă și o interacțiune mai ușoară printr-o gamă mai variată de mișcări, inclusiv posibilitatea de a puncta, de drag and drop, de a trage dar și alte acțiuni, în timp ce Trigger permite o experiență îmbunătățită de gaming.

Mai puține mișcări pentru utilizare îndelungată – Tastele Home, Volum și Înapoi localizate pe Controller oferă utilizatorilor cele mai importante funcții la îndemână, astfel încât aceștia să rămână concentrați pe conținut.

Noul Gear VR cu Controller dispune de o lentilă de 42 mm cu un unghi de vizualizare de 101 grade FOV și tehnologie avansată de corectare a distorsiunilor pentru a reduce orice neplăceri cauzate de mișcare. Acesta este compatibil atât cu micro USB, cât și cu USB Type C. De asemenea, noul Gear VR vine cu o bandă care susține controllerul atunci când acesta nu este folosit.

Noul Gear VR este compatibil cu Galaxy S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6 and S6 edge.

➡ Samsung Gear VR cu Controller Controller

Dimensiuni / Greutate 207.8 x 122.5 x 98.6mm / 345g Dimensiuni/Greutate 108.1 x 48.1 x 38.2mm / 64.3g ;

Lentile Φ42, FOV 101º x6.25 Control & Functii Touchpad (Clickable), Trigger, Home, Back, Volume, Senzori Accelerometru, Girometru, Proximitate Senzori Accelerometru, Girometru, Magnetic;

Compatibilitate Galaxy S7, S7 edge, Note5,  S6 edge+, S6, S6 edge Baterie AAA * 2ea (1000mAh, aproximatic 2 hours’ ore de utilizare zilnică pentru o durată de viață de 40 de zile) ;

[yasr_visitor_votes size=”large”]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.