Fără categorie

Galerie FOTO: GTS Bucuresti – Un FORT KNOX ca-n Matrix pentru datele tale!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Va mai aduceti aminte scena? Ce senzatii am avut cu totii cand am vazut pentru prima oara filmul. Cat de curiosi eram sa vedem ce se ascunde in spatele unui DATA CENTER, cine e Arhitectul ? Cum se conecteaza miliarde de biti la zeci si sute de rack-uri si cum sunt protejate sistemele. FingerPrint, faceScan, coduri de bare, lumini albastre, aer ionizat, senzori de presiune, nu descriu o misiune dintr-un film cu Tom Cruise si nici nu fac inventarul unui scene din MATRIX. Lucrurile despre care am vorbit nu le-am vazut la Discovery si nici in America. Sunt aici, in Romania la GTS, o aventura cat pentru o viata…

GTS Telecom este unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructură din România. GTS furnizează soluții naționale și internaționale de transport de date, voce, acces internet, anti-DDoS, servicii de tip cloud și colocare în centrele de date proprii din București. Compania administrează o rețea extinsă de Ethernet și MPLS bazată pe o infrastructură solidă de fibră optică. GTS este unul dintre membrii fondatori ai RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange).

GTS Telecom Data Center (5)

GTS Telecom a investit in zona parcului Electromagnetica și in Data Centerul din Oradea peste 3 milioane de euro în ultimii ani și vor în continuare să se extindă dacă piața se extinde.

În prezent, serviciile pe care le oferă chiar par „rupte” din filmele de la Hollywood: Scaner biometric, amprenta digitala, scanare faciala, senzori de miscare, sisteme de racire si interventie de mii de euro si sisteme de stingere a incendiilor cu tehnologii de zeci de mii de euro.

Compania e un computer intreg. NU are sarbatori legale si se lucreaza 24 din 24 la aceeasi parametrii. Esti clientul lor si vrei sa schimbi serverele la 3 dimineata le vei schimba la trei dimineata. Si asta e doar un exemplu.

Razvan Stoica_CEO GTS Telecom (1)Serviciile de cloud și data center au fost o prioritate pentru noi în ultimii ani, ca răspuns la interesul tot mai crescut al clienților pentru eficientizarea business-ului prin servicii de virtualizare și colocare. Continuăm să investim constant în portofoliul de servicii IT&C, astfel încât să punem la dispoziția clienților noștri o gamă completă de servicii de comunicații şi infrastructură.”, a declarat Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.

Încă din 2011, compania GTS este activă în sectorul serviciilor cloud, fiind unul dintre jucătorii care au pus bazele acestui tip de tehnologie în regiune. Cu o gamă completă de servicii de Cloud (Infrastructura ca Serviciu: IaaS) de tip public, hibrid și privat, storage și backup în timp real, GTS se adresează segmentului de organizații medii și mari, fiind furnizorul preferat de numeroase companii de top din România, dar și internaționale. Soluțiile de cloud computing furnizate de GTS Telecom oferă avantajul unui uptime de 99,99% şi al unei platforme state-of-art.

Si daca tot am inceput cu o scena dintr-un film sa terminam la fel, zic! Motivul? In zona de Data Center NU era un miligram de praf. Aerul era rece, totul bazaia in jurul tau ca intr-un stup de albine si noi ne-am pus „prezervative” pe incaltaminte pentru a nu periclita mediul controlat. Umiditate 40% si temperatura 24. Indiferent de vreme, zi, anotimp, totul aici a mers ca un ceas elvetian de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *