Fără categorie

Galeria de Stil – Mai mult decat un Barber Shop, o destinatie prin excelenta

Spread the love

Nu e o intamplare ca am ales sa incep aceste randuri cu acest extras din jocul Mafia 2. Daca il urmariti atent o sa descoperiti o frizerie in stil italian din anii 50-60. Aceeasi senzatie de „mafiot rasfatat” am avut-o si eu recent la Galeria de Stil.

Locul arata ca un amestec eclectic de influente americane si europene, lemn, piele si multe detalii care fac diferenta si coloreaza si mai mult atmosfera.

Pentru tuns si barbierit se folosesc atat elemente clasice dar si echipamente moderne, dupa solicitarile fiecarui client. Concret, Galeria de stil are un pachet de servicii integrate pentru toti barbatii indiferent de varsta sau personalitate.

Galeria de Stil este un Gentleman`s Style in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca aici te simti VIP din clipa in care intri pana cand parasesti locul. Galeria de Stil pretuieste traditia si arta “salonului barbierului”, pe care o reinterpreteaza modern prin serviciul premium de styling personal, Barber Shop by GS.


Expertii Galeriei au reusit sa ma teleporteze parca intr-un alt timp si m-am simtit ca un personaj din jocul MAFIA 2. Va invit si pe voi sa acceptati provocarea si sa va lasati condusi intr-un paradis contemporan al ingrijirii personale masculine, dominat de rafinament, discretie si intregit de o conversatie placuta, prin serviciile de barbierit si tuns de calitate oferite.

Eu am ales o tunsoare ZERO si un mic design pentru barba. Salonul de asteptare arata ireprosabil, te simti ca in foaierul unui salon de lux al unor ambasade din Europa. Imaginile vorbesc de la sine.

Pentru detalii si rezervari puteti sa contactati si pagina de Facebook a localului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *