Fără categorie

GADGET-uri GRATUITE la un RCA comandat prin rcaland.ro

Spread the love

Nu sunt posesor de masina, dar stiu cat este de important un RCA de calitate pentru ca am fost si eu implicat alaturi de prieteni de-ai mei, posesori de autovehicule, in diverse incidente rutiere. Cert este faptul ca asigurari RCA se pot incheia la orice colt de strada, la orice magazin, in orice statie de metrou sau supermarket. Dar daca esti un sofer care se respecta, care iubeste gadget-urile hi-tech si daca vrei sa fii sigur ca pretul RCA-ului tau este cel mai mic de pe piata, atunci apeleaza cu incredere la www.rcaland.ro. Doar aici te convingi singur de cele mai bune oferte, doar aici ti se livreaza cea mai rapida polita RCA si doar aici primesti cadou gadget-uri precum alcool test breloc sau digital.

3 MOTIVE uriase sa comanzi un RCA online de pe site-ul rcaland.ro!

1. Pe site-ul rcaland.ro sunt afisate doar tarifele reale si actuale datorita comparatorului de tarife implementat in site care se conecteaza la serverele societatilor de asigurari pentru obtinerea tarifului real care este influentat in special  de clasa Bonus – Malus. Fata de metoda clasica de incheiere a unei polite RCA,  de exemplu varianta oferita de centrele de asigurari din diferitele mall-uri sau centre comericale, piete sau tonete ambulante, incheierea online presupune multiple avantaje precum: posibilitatea de a obtine mai multe oferte comparate de la diferite societati de asigurari, lucru care il asigura SINGUR pe client care este cu  adevarat cel mai ieftin RCA. La un centru stradal nu poti sti cu siguranta daca oferta prezentata este cu adevarat cea mai buna pentru client si cea mai mica de pe piata.

2. Procedura de comanda online  este simpla, iar RCA-ul va fi livrat rapid prin curier la orice destinatie solicitata de client. Prin urmare, c0nsum redus de timp si cost minimalizat la carburant:)

3. Iar daca sunt si soferi proaspeti prin trafic, site-ul rcland.ro ofera un Centru de informare complet, bazat pe legislatia si practicile actuale, depre modul de functionare al asigurarii RCA, riscuri asigurate, excluderi,  ce drepturi au pagubitii si ce pot cere  Asiguratorilor, sfaturi utile si tot ce mai trebuie stiut despre masina si asigurarea ta.

Si asta nu e tot. La orice RCA comandat pe site-ul www.rcaland.ro, posesorul de masina va primi un GADGET GRATUIT – Un Alcool Test CADOU.

Ce este Alcooltest-ul breloc?

Este un gadget mic si foarte folositor care poate fi folosit drept breloc, avand si functia de laterna sau cronometru.

Specificatii:
-LED-uri luminoase pentru semnalizarea alcoolemiei
-Functie lanterna
-Functie cronometru

Nivelul de alcool din aerul expirat este semnalizat prin 3 LED-uri luminoase:

Nivel sigur – LED verde – 0.0 – 0.02 % BAC (Blood alcohol content) sau 0.0 – 0.2 mg/l
Atentie – LED galben – 0.02-0.05 % BAC sau 0.2 – 0.5 mg/l
Pericol – LED rosu – egal sau peste 0.05% BAC sau 0.5 mg/l
Tehnologie avansata bazata pe semiconductori de gaze
Determina nivelul alcoolemiei dintr-o mostra de respiratie
Simplu si usor de folosit

Functioneaza cu 2 baterii AAA (neincluse)

Nu mai sta pe ganduri si comanda acum ca sa primesti CADOU acest GADGET inedit!

0 gânduri despre „GADGET-uri GRATUITE la un RCA comandat prin rcaland.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.