Atelier de Idei

Gabriela Niță și povestea unui business frumos despre frumusețe

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Gabriela Niță locuiește în Bucuresti si se ocupă de un business interesant în zona de beauty. Are o fetiță, iar pe plan profesional a intrat în afaceri în anul 1993. ‘”Le-am învățat pe toate din mers, mai bine spus din nevoie. Ulterior am adaugat multe cursuri de educatie financiară si mentorii mei si au pus amprenta pozitiv asupra activității mele profesionale.  Cu toata sinceritatea o spun, la facultate nu am învatat cum sa fac bani la modul concret. Concret am invatat doar din experienta venită cu timpul. ”, ne-a marturisit Gabriela.

In 2017 a pus bazele unui cabinet de estetică iar azi vrea să preda ștafeta și să se orienteze spre noi provocări. Dar mai multe în rândurile care urmează.

➡ Am inteles ca vrei sa lichidezi un business in zona de wellness si beauty. Care e povestea lui?

Asa este. Ideea este ca in ultimii 25 de ani am tot facut cu familia multe business-uri, toate cu profit, iar cabinetul pe beauty deschis de mine a fost de asemenea profitabil, dar dupa 4 ani de satisfacții pe toate planurile am hotarat sa dau mai departe acesta activitate. Motivul e simplu, ma mut cu locuinta in Brasov asa ca era firesc sa predau activitatea de aici.

➡ De ce acum aceasta decizie?

De ce am hotarat asta?  Deoarece nu mai rezonez cu vibratia acestui oras numit Bucuresti. Iubesc natura, vacantele, sportul. Am nevoie de un oras calm cu vibratie pozitivă unde sa imi pun in valoare hobby-urile. Toata pregatirea a inceput din noiembrie 2021.
Ideea aceasta a venit la mine in luna Noiembrie 2021. De atunci am mai reusit sa mai vand din ele, n-am gasit inca un investitor care sa fii dorit sa preia tot businessul. Au ramas cateva produse pana la lichidarea finala. Sper ca aceasta recomandare sa ajunga la cat de multe persoane. Aici in link sunt toate detaliile cu privire la produsele ramase si pretul acestora.
Pentru informatii suplimentare pot fi contactata telefonic – 0722393941.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *