Social, Tineri

Fundatia Regina Marina a obtinut 100.000 de euro pentru mame la Bucharest Charity Fashion

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Bucharest Charity Fashion Show a fost un succes iar pentru programul „Ajuta o mama sa se ridice” s-au strans din licitatie, pachete de sponsorizare, tombola si participari individuale peste 100 000 de euro, fonduri ce vor fi directionate catre asigurarea de servicii medicale si tratamente pentru cele 1200 de mame fara venituri inscrise la Policlinica Sociala Baba Novac.

Intr-un show de moda, culoare si fapte bune, evenimentul a reunit toate elementele de care avea nevoie pentru a fi spectaculos. Peste 200 de participanti printre care vedete, manechine, designeri de moda, oameni importanti de afaceri, reprezentanti media, medici si personalitati si-au dat mana pentru a se aduna o suma semnificativa necesara continuarii programului nostru.

Va reamintim ca evenimentul a avut trei tineri ca initiatori, trei elevi in ultimul an la Scoala Americana, care au ales sa isi dedice timpul si resursele cauzei fundatiei . Este vorba despre Ioana Tiriac, Gloria Muresan si Parsa Kanani.

Fiecare dintre cei trei tineri au demonstrat miercuri seara ca implicarea in cauze sociale nu are nici varsta si nici pozitie sociala, ca oricine poate ajuta cu cat de putin si acest lucru conteaza enorm. La eveniment au fost prezenti, cu mandrie, cei mai apropiati membri ai familiilor celor trei. Din public, Ion Tiriac si-a sustinut activ fiica, pe Ioana; Nelu, Rita Muresan si bunica paterna s-au bucurat de reusita Gloriei iar tatal Jabar Kanani si fratele lui Parsa au tinut sa il sustina pe tot parcursul acestui eveniment.

Evenimentul insa nu ar fi putut sa aiba loc daca alaturi de cei trei tineri si echipa fundatiei nu ar fi contribuit Alin Galatescu, art Director, a carui maiestrie si profesionalism in a organiza fashion show-ul a fost remarcabila dar si prezentatoarea show-ului, Andreea Esca cea care a reusit sa destinda atmosfera si sa o responsabilizeze spre strangerea fondurilor necesare cauzei. Multumim pentru implicarea si daruirea lor.

Pe scenă cei șase designeri români, Rita Mureșan, Simona Semen, Agnes Toma, Diana Dianu, Aleha Toncea și Aida Lorena si-au prezentat colectiile si au incantat spectatorii cu vestimentatii spectaculoase. Rochiile oferite spre licitatie s-au vandut strangandu-se peste 10 000 euro din vanzarea celor 6 tinute.

➡ Parteneri

Platinum: Jaguar si Land Rover, Elsid

Gold: Mia Baby, CBRE, Intermedicas

Silver: Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Wipro, Ariston, Agricover, Catena, Enayati Group, Monolit, Ariston Romania, Mc Cann, Porsche

Parteneri organizare: Stejarii Country Club, Workers@Work, Universum Events, Event Technology AV, Alexandrion Group, Ella Icon Italia, Icre Caviar.ro, MAC Cosmetics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *