Fără categorie

Frizeria – Foisorul de Foc – Pentru acele momente cand vrei sa calatoresti in timp

Spread the love

img_20161006_201546

Nu stiu cum e la voi, dar stiu un loc unde, la parter se afla un Barber Shop precum cele din filmele cu mafioti din anii ’40 sau precum frizeriile din jocul Mafia 2.

received_10208667941348921

In spatele acestui concept se afla, evident un…barbos. Povestea lui intr-un intermezzo in stil mafiot. El tundea, eu il intrebam. Sa vedem ce a iesit…

received_1143791312356622

➡ Cine esti?

Ma numesc Coman Catalin, am 22 de ani din Bucuresti si o incerc sa va introduc in lumea barbershop-ului Frizeria Foisorul de Foc.

20161006_195810-01

➡ De ce Barber shop frizeria Foisorul de Foc?

Ideea cu babershop a pornit de la ceva strict pentru barbati, un loc in care sa se simta si ei apreciati si ingrijiti iar denumirea completa barbershop frizeria Foisorul de Foc a luat nastere datorita cartierului . Remember to visit your local barber shop 🙂

➡ Tu ai ales meseria sau ea te-a gasit pe tine?

A fost un fel de dragoste la prima vedere daca pot sa zic asa, de mic mi-am dorit sa lucrez intr-un domeniu in care sa imi las amprenta proprie si personala. Asa am ajuns sa aleg calea spre BARBER Lifestyle.

➡ Care crezi ca e explicatia pentru care barbatii au inceput sa poarte barba din nou?

Pentru ca e unul dintre putinele accesorii masculine si trebuie exploatat. In plus exprima o anumita masculinitate pe care multi barbati si-o doresc, dar nu la toti le vine, sa recunoastem.

➡ De ce ai ales pentru tema frizeriei tale insertii din jocul Mafia?

Nu am introdus neaparat elemente din jocul Mafia cat primul joc Mafia m-a facut sa iubesc anii ’40 – ’60, de aceea tema frizeriei mele este una retro shic.

➡ Ce faci cand nu esti la barber shop?

Timpul liber il petrec la sala, sunt pasionat de sporturi. In afara de asta incerc sa profit de timpul liber sa descopar noi tendinte in frizerie.

➡ Ai un model sau o poveste care te inspira atunci cand te gandesti la un barber shop din Romania sau din alta tara?

M-am inspirat din Olanda mai exact de la Pasppas barbershop din orasul Utrecht iar in prinvinta meseriei am incercat sa invat de la frizerii americani.

➡ Un mesaj de final.

Pentru barbatii fara barba – Aveti grija sa nu fiti confundati cu femeile 🙂

20161006_195821

2 gânduri despre „Frizeria – Foisorul de Foc – Pentru acele momente cand vrei sa calatoresti in timp”

  1. Interesant! Oare barbatii se simt tot asa bine precum ne simtim noi la coafor? Te rog sa corectezi, in text, denumirea tarii in Romania. Este o insulta sa nu scrii un nume propriu cu majuscula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.