Divertisment, Tineri

Fotbal Infinit – Sau despre cum a fost sa vad un film cu monstrii sacri ai fotbalului romanesc

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

E prima data cand merg la un film despre fotbal. Recunosc, sunt microbist, am o echipa de suflet, nu ii spun numele ca sa nu creez polemici, dar mi-a placut si imi place fotbalul. Prin urmare, m-am bucurat cand Bogdan m-a rugat sa ma duc la film si nu intr-un cinema clasic si tocmai la MTR ( Muzeul Taranului Roman).

➡ Pentru ca dincolo de balonul rotund se ascund legendele

Fotbal Infinit, cu Laurentiu Ginghina in rol principal, in regia lui Corneliu Porumboiu, este al doilea sau film despre fotbal. Ce mi-a placut la premiera a fost faptul ca intr-o sala neincapatoare au urmarit si savurat, alaturi de mine si alti invitati, multe personalitati din lumea fotbalului, printre care Adrian Porumboiu, arbitru român, observator federal, fotbalist retras din activitate, fost finanțator al echipei FC Vaslui, doua legende ale fotbalului romanesc Miodrag Belodedici si Marius Lacatus dar am avut placerea sa o vad si pe doamna Margareta Nistor, voce inconfundabila, amintiri ce ma leaga de filmele pe casete video ale anilor 90.

Practic, timp de 70 de minute m-am bucurat de un documentar despre fotbal plin de umor, replici fine si ‘’filozofii’’ dar nu va spun mai mult. Va las sa descoperiti, sa radeti si sa aplaudati. #FotbalInfinit

Material semnat de Lucian DINU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *