Actualitate, Divertisment, Tineri

Focsani zambeste. Oare cum se zice McDonald’s pe moldoveneste?

Spread the love

McDonald’s în România continuă procesul de expansiune și deschide al 74-lea restaurant McDonald’s din țară. Noul restaurant, cu o suprafață de 929 de metri pătrați, a fost inaugurat în urma unei investiții de 4,9 milioane de lei și are o echipă de 65 de angajați pregătită să întâmpine clienții cu multe zâmbete și surprize frumoase.

Restaurantul din Focșani dispune de 75 de locuri în interior, 64 de locuri pe terasă, o cameră pentru petreceri tematice sau aniversări și își primește clienții într-o atmosferă familiară cu un design modern. Practic in aceasta iarna poti sa comanzi la McDonald’s si pe moldoveneste 🙂

➡ McDonald’s continua sa faca istorie in zona gourmet

Focșani este unul dintre orașele în care ne-am dorit foarte mult să fim prezenți și ne bucurăm să inaugurăm primul restaurant McDonald’s pentru comunitatea de aici. Încă de la anunțarea parteneriatului, am fost primiți cu entuziasm, ceea ce ne bucură și ne ambiționează deopotrivă. Suntem aici după o investiție importantă și ne dorim să devenim un partener de încredere pentru comunitate. Cu noul restaurant din Focșani, McDonald’s își mărește familia de angajați cu o echipă locală de 65 de oameni, iar recrutările continuă, deoarece avem mereu o ușă deschisă pentru cei ambițioși,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Restaurantul le aduce clienților din Focșani experiența unică McDonald’s cu un design inovator, produse proaspete, pregătite pe loc la comanda fiecărui client și o serie de facilități pentru întreaga familie. Clienții din Focșani își vor putea aduce copiii la locul de joacă dedicat acestora, vor putea comanda chiar din mașină, trecând prin drive-thru, și se vor putea bucura de cele mai bune cafele și prăjituri la McCafé. Restaurantul include kiosk-uri digitale pentru plasarea comenzilor și panouri de meniu digitale pentru îmbunătățirea și simplificarea interacțiunii în restaurant.

Cu ocazia deschiderii, McDonald’s întâmpină clienții cu o ofertă valabilă în perioada 12-14 noiembrie: fiecare produs Big Mac, McChicken, porție de cartofi sau cafea McCafé tall este însoțit de un al doilea produs din partea casei.

Cu 74 de restaurante în 22 de orașe din România, McDonald’s primește zilnic peste 200.000 de clienți și are o echipă formată din 5.000 de angajați care se asigură în fiecare zi că oferă cea mai bună experiență fiecărui client. Până la finalul acestui an, McDonald’s plănuiește inaugurarea altor cinci noi restaurante.

➡ Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 142 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 74 de restaurante în 22 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajați și primește zilnic peste 200.000 de clienți. În 2017 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al patrulea an consecutiv, conform AON România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *