Fără categorie

Focare de infectie? Elimina-le rapid cu ajutorul dezinfectantilor!

Spread the love

dezinfectanti“Casa mea este un focar de infectie? Nici gand!”, asta spun multe dintre gospodinele care stiu cat de mult efort depun pentru a indeparta petele si murdaria din casa! Ei bine, oricat de mult ai face curatenie, stintiific vorbin microbii se inmultesc la fiecare 6 ore, astfel ca numai cu ajutorul unor solutii speciale poti combate aparitia lor in casa ta! De obicei, atunci cand faci curatenie folosesti produse convetionale, iar acest lucru determina doar eliminarea unui procent foarte mic de bacterii si microbi. Microbii creeaza infectii, ei traind in focare, astfel pentru a elimina in totalitate existent lor trebuie sa folosesti dezinfectanti de inalta calitate!

Care sunt cele 5 focare de infectie din casa pe care le poti elimina cu ajutorul dezinfectantilor?

Bucataria este principalul mediu in care microbii au gasit o zona prielnica pentru a se dezvolta cu rapiditate. Chiuveta, buretele de vase, podeaua si masa sunt principalele zone in care microbii isi desfasoara intens activitatea, intrucat le este favorabila umezeala. In acest sens, lavetele si buretii de vase sunt cele care satisfac cel mai mult dezvoltarea bacteriilor. Mai mult decat atat, chiuveta este principalul loc in care microbii traiesc in armonie, iar pentru a distruge focarul trebuie sa folosesti un dezinfectat de inalta calitate care sa iti garanteze 100% succesul!

downloadBaia si mai precis, vasul de toaleta, este paradisul microbilor si probabil cel mai importanta zona pe care trebuie sa o cureti periodic. Spuma de baie sau gelul de dus nu poate curate petele, insa n poate realiza o dezinfectie de calitate, tocmai de aceea ai nevoie de solutii speciale (intra aici pentru a regasi lista completa a dezinfectantilor pentru uz casnic) cu ajutorul carora sa fii in siguranta igienica o lunga perioada de timp! Manerele, intrerupatoare si electrocasnicele sunt printre cele mai folosite obiecte din locuinta ta, astfel cu o simpla atingere poti lua pe mana mii de microbi. In acest sens dezinfectantii universali cu efect biocid te vor ajuta sa inlaturi focarele de infectie sis a folosesti cu incredere orice obiect din locuinta ta!

Atunci cand vei face curatenie, asigura-te ca folosesti cele mai eficiente produse de dezinfectie, iar daca nu ai asemenea solutii in casa ta, intra in magazinul online Dacris94.ro pentru a achizitona la cel mai bun calitate-pret dezinfecanti cu o inalta performanta a eficientei si eficacitatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.