Fără categorie

FLANCO a vandut de BlaCK Friday de peste 100 de milioane de lei

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

  • În weekendul de Black Friday s-au vândut aproximativ 230.000 de unități
  • Peste 3 milioane de vizitatori în cele 95 de magazine și pe flanco.ro
  • Noutăți 2015: dronele și bicicletele au fost de interes pentru clienți
  • Flanco.ro a avut o pondere de aproximativ 20% din total vânzări

Flanco Retail a înregistrat vânzări de 116 milioane de lei în cea de-a 5-a ediție de Black Friday, în creștere cu 18% față de anul trecut. Traficul înregistrat în întreaga rețea de magazine și pe www.flanco.ro în weekendul 20-22 noiembrie a fost de peste 3 milioane de vizitatori.

SONY DSC
SONY DSC

„Am înregistrat un trafic impresionant în cele 3 zile, inclusiv în magazinele nou deschise”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail. ”În continuare, clienții Flanco își arată interesul pentru tehnologie, orientându-se mai ales spre produse performante din segmentul de telefoane și televizoare, astfel că ofertele speciale la produsele care în proporție de 95% au fost din stocul de anul acesta au permis unui număr mai mare de clienți să-și cumpere exact ceea ce își doreau.”

Opțiunea de vânzări în 15 rate fără dobândă a contribuit cu o pondere de aproximativ 20% la vânzarile din weekendul de Black Friday, confirmând strategia Flanco de asociere a ofertelor de vânzare cu cele de finanțare.

➡ Produsele vedetă ale acestui weekend sunt produse din generația 2015

În topul preferințelor clienților s-au aflat televizoarele, cea mai mare diagonală vândută fiind cea de 75 inch, dar și telefoanele, mașinile de spălat, produsele foto și de gaming. Printre vedetele acestei ediții se află: smartphone-urile Samsung S5 cu 2500 de bucăți vândute, iPhone 6 cu 1500 de bucăți vândute, Huawei P8 Lite cu 900 bucăți vândute și consola PS4 cu joc inclus, din care s-au vândut 400 de bucăți.

Și mașinile de spălat s-au vândut în număr mare, iar față de anul precedent, când s-a făcut trecerea de la cele de 5 kg la cele de 6 kg, în acest an cumpărătorii au optat pentru modelele de 7 și 8 kg.

Ne-am așteptat ca pe durata celor trei zile, produsele cu cele mai mari reduceri să se epuizeze rapid, de aceea am actualizat și realimentat periodic stocurile puse la dispoziția clientului, astfel încât să avem produse cu prețuri excelente în fiecare dintre cele 3 zile. De asemenea, ne-am pregătit cu un program de lucru extins, cu peste 1200 de consilieri de vânzări în magazine și am investit masiv în platforma online, pentru a-i întâmpina cât mai bine pe cei peste 3 milioane de vizitatori din magazine și de pe flanco.ro”, spune Dragoș Sîrbu.

SONY DSC
SONY DSC

În premieră, în magazinul nou deschis din Mall Băneasa, Flanco a introdus la vânzare dronele, dar și bicicletele Pegas, care au stârnit interesul vizitatorilor din concept store-ul Flanco. Dronele, la care se adaugă și videoproiectoarele, au fost de asemenea de interes pentru clienți și pe flanco.ro.

Pentru livrări, compania lucrează cu cele mai mari firme de curierat din țară, astfel încât, într-o săptămână, să onoreze toate comenzile din Black Friday. „În aceste zile, ne concentrăm pe livrarea tuturor comenzilor și la momentul actual lucrurile merg conform planului”, afirmă Dragoș Sîrbu.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.