Fără categorie

Firma luminoasa sau cum sa iti definesti mai bine strategia de marketing

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Strategia de marketing  inglobeaza principalele direcţii de activitate spre care tinde sa se  orienteze o anumita  întreprindere.  Ea pune accentul pe  ansamblul de acţiuni  care mobilizează unele dintre cele mai importante aspectele utilizate in demararea unui bussines : resurse umane, financiare şi materiale, în scopul  atingerii, într-o anumită perioadă de timp, a obiectivelor bine stabilite.

firme-luminoase4-300x225

O strategie de marketing se implementează cu ajutorul tacticilor, tehnicilor şi a unui instrumentar bine determinat.  Dar, daca ai o firma, de exemplu, si tu ai investit doar in promovare indoor, social media, dar nimeni nu te vede cand ajunge la tine, ce faci?

E timpul sa fii vizibil de la distanta si atunci cauti firme luminoase de calitate superioara.

Unde gasesti in Bucuresti firme luminoase si cu pret bun, casete luminoase sau firme luminoase cu leduri?, sunt intrebari la care vei afla raspuns in randurile care vin.

firme-luminoase2-300x180

➡ DE CE sa alegi o firma luminoasa?

Termenul de firme luminoase are la baza un panou publicitar care poate fi personalizat in functie de preferinte si care iese in evidenta prin lumina generata prin diferite sisteme. Acestea mai sunt cunoscute sub numele de reclame sau panouri luminoase si sunt des intalnite in cadrul magazinelor, hotelurilor sau pensiunilor, farmaciilor, restaurantelor si companiilor. Efectul oferit de aceste reclame luminoase in timpul noptii este unul cat se poate de impunator, oferind un efect aparte in functie de sistemul folosit si care tinde sa atraga atentia trecatorilor.

Cu cat sistemul pentru firme luminoase este mai deosebit cu atat numele sau produsul respectiv va produce un impact mai mare. Pentru acest tip de promovare, compania FUEL pune la dispozitie sisteme eficiente de publicitate prin serviciile de litere volumetrice care ofera o imagine profesionala companiei. In plus, pentru un plus de stil, poti opta pentru un totem luminos cu un rol decorativ important.

Firme luminoase Bucuresti

Panoul pentru firme luminoase poate fi iluminat cu becuri fluorescente sau cu benzi de iluminat cu led-uri, acestea putand fi plasate in partea din spate a panoului sau in lateralul acestuia. Unul dintre avantajele unei firme luminoase este intretinerea facila pe care sistemul o detine, sistemele de iluminat putand fi inlocuite cu usurinta iar efectul oferit este unul intens.

Compania FUEL a executat din 2004 si pana in prezent o serie de lucrari de firme luminoase pentru clienti din toata tara si in special in piata din Bucuresti, punand accent pe restaurante, hoteluri sau banci. Un alt avantaj pe care sistemul il ofera este rezistenta la conditiile meteo, produsele pentru exterior pe care le oferim fiind impermeabile si isi pastreaza claritatea indiferent de conditiile meteorologice.

Intr-un cuvant, vrei sa existi si offline ? Lumineaza-te!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.