Fără categorie

Filmul "Coliziunea" te provoaca sa-ti testezi limitele LIVE!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Vineri, 2 septembrie 2016, se lansează în cinematografele din România filmul “Collide” / “Coliziunea”, avându-i în distribuție pe Nicholas Hoult, Felicity Jones, Anthony Hopkins și Ben Kingsley.

image0012

Producția germană independentă promite cinefililor o explozie de adrenalină: curse nebunești de mașini pe autostradă, suspans la putere maximă, dar și o poveste contemporană de dragoste, inspirată de ideea “Cât de departe ai merge pentru cel iubit?”

Pentru o coliziune totală cu aventura, premiera filmului aduce pasionaților de cai putere și posibilitatea de a câștiga un week-end memorabil.

Scenariul filmului ne propune o incursiune dinamică și emoționantă în “motorul” unei relații bazate pe pasiune și sacrificiu.

Aflat în Germania, Casey (interpretat de Nicholas Hoult), un tânăr american, se îndrăgosteşte de Juliette (Felicity Jones), o tânără care călătoreşte prin Europa. Când ea este dignosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l jefuiască pe un gangster german, Hagen (Anthony Hopkins), pentru a face rost de banii pentru tratamentul care i-ar putea salva viaţa lui Juliette.

Planul lui Casey nu reuşeşte însă, pentru că Hagen află şi îl prinde. În ciuda tuturor obstacolelor, Casey reuşeşte să scape din mâna oamenilor lui Hagen, să fure una dintre maşinile acestuia şi să fugă cu ea pe autostradă. Urmărit prin toată Germania, el goneşte ca să-şi salveze viaţa, dar şi ca să ajungă la Juliette înaintea oamenilor lui Hagen.

Din distribuție face parte și Ben Kingsley, care are în palmares un Oscar, două Globuri de Aur și două trofee BAFTA pentru interpretarea din “Gandhi”; de data aceasta, în “Coliziunea”, Sir Kingsley ne surprinde cu (poate) cel mai atipic rol al carierei sale.

Regia îi aparține cineastului Eran Creevy, nominalizat la Premiile BAFTA din 2010 pentru “Shifty”, care semnează, împreună cu Scott Frazier, și scenariul producției. Filmul “Coliziunea” este distribuit în România de InterComFilm.

Lansarea filmului le oferă cinefililor senzații tari nu doar în sala de cinema, ci și după vizionare: spectatorii care vor urmări “Coliziunea” în perioada 31 august – 16 septembrie a.c., la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, București, vor avea șansa de a câștiga un test-drive de week-end la bordul unei mașini Volkswagen oferite de MIDOCAR, precum și cazare în două camere duble, pentru două nopți, la Ana Hotels Sport din Poiana Brașov, în perioada 30 septembrie – 31 octombrie.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *