Fără categorie

FII ISTET cu BIZkid

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]
Our Score

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Germania este una dintre tarile puternice ale Uniunii Europene. Puterea economica si influenta in cadrul continentului sunt deja cunoscute. Secretul!? Educatia – pentru ca in Germania nivelul educational a atins cele mai inalte standarde iar universitatile din Germania sunt recunoscute in lumea intreaga.

Doar ca exemplu, Universitatea din Reutlingen  este recunoscuta pentru programele academice internationale aplicate in managementul industrial, logistica si distributie.

Cum poti accesa cursurile din Germania? Ai doua posibilitati.

➡ PRIMA VARIANTA – THE HARD WAY

Pentru a studia in Germania, in cadrul unei universitati de prestigiu, ai nevoie de o viza de studiu. Obtinerea ei nu e o procedura foarte complicata, dar mai complicata este partea financiara. De ce? Pentru ca validarea vizei de studiu este corelata cu dovada posibilitatii întretinerii dumneavoastra în Germania. Mai exact, daca nu arati ca ai bani sa studiezi un an, doi in Germania, nu primesti viza de studiu. Despre ce suma vorbim? Peste 7000 de euro pentru un an si peste 14.000 pentru doi ani.

cursuri copii

➡ VARIANTA DOI – THE EASY AND THE COOLEST WAY

Te intereseaza sectorul industrial, sectorul farmaceutic? Vrei sa fii un manager de succes? Vrei recunoastere europeana? Vrei un business profitabil? Vrei sa inveti de la cei mai buni cele mai noi tehnici si metode pentru sustinerea unui afaceri? Te intereseaza mecanismele de piata din Germania? Vrei sa cunosti nivelul educational din Germania? Vrei sa descoperi modul in care gandesc universitatile din Germania? Vrei beneficii maxime la costuri cat mai bune?

Nimic mai simplu – O solutie “SMART” sunt testele pentru toate domeniile precum matematica, limba romana, limba engleza, limba germana. Unde le gasesc? Pe cea mai cool platforma  creata special pentru cei mici, o platforma de tip cursuri copii unde mezinii familiei se pot pregati intens de la inceput sa devina antreprenori eficienti precum oamenii de afaceri din Germania, si vorbim de programe cu acreditate pentru evaluarea nationala.

cursuri copii

Care sunt avantajele!?

➡ In primul rand – costurile.

Daca vrei sa studiezi mecanismele pietei din Germania, in Germania, daca vrei sa studiezi intr-o universitate de prestigiu, trebuie sa ai in cont cel putin 7.000 de euro. Chiar daca tu ai nevoie punctual doar de anumite notiuni, tu platesti in avans practic pentru tot anul.

➡ Economia de timp

Traim o perioada in care dorim sa maximizam cat mai mult din durata unei zile, durata unei luni, a unui an. Cum ar fi  sa ai acces la cele mai importante notiuni, notiuni pe care le-ai fi aflat pe durata unui AN, in doar cateva ore? Cum ar fi sa intelegi mecanismele de productie, sa dezvolti multiple tehnici de optimizare ale afacerii tale si tot ce ai nevoie sa stii din zona industriei grele sau usoare? Totul pleaca de la inceput si  nu poti ajunge sus daca nu intelegi elementele esentiale pornind de jos. Si cand te gandesti ca toate notiunile teoretice si practice le gasesti intr-un singur loc gandit efectiv pentru elevarea spirituala si mentala a copiiilor tai, cheia spre un viitor sigur.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *