Fără categorie

Fii campion de mic cu NUK

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Sportul sta la baza unei vieti sanatoase, indiferent de varsta pe care o ai – pentru copii, insa, este cu mult mai important. Desi rolul principal al sportului este de a-l ajuta pe cel mic sa creasca puternic si sanatos din punct de vedere fizic, exista si o serie de beneficii mintale deloc de neglijat pentru el. Nuk incurajeaza miscarea pentru bebelusi si are grija de campionul tau in momentele in care acesta are cea mai mare nevoie.

nuk_2

Pentru cei mici, cea mai potrivita modalitate de a face miscare este inotul, care pe langa distractie, le ofera si o prima experienta educationala si de socializare, desfasurata in afara mediului cunoscut de acasa, dar si ocazia de a invata unele abilitati importante pentru dezvoltarea lor. Studiile au aratat ca bebelusii care fac inot in primii doi ani din viata dezvolta un sentiment de adaptabilitate la mediul inconjurator mai bun si astfel, invata sa fie mai creativi si mai atenti la detaliile din jurul lor.


Inca de la nastere, copiii detin reflexul natural al inchiderii glotei atunci cand sunt scufundati in apa insa aceasta abilitate se pierde in timp daca acestia nu exerseaza. Fiecare nou-nascut are potentialul de a deveni un mic inotator si, cu cat mai devreme descopera senzatia de plutire si inot subacvatic, cu atat mai relaxat si independent va deveni cand va creste”, explica Florian Clenci, manager Acvatic Bebe Club.

Indiferent de tipul de activitate sportiva pe care o alegi pentru cel mic, NUK te sustine atunci cand ai cea mai mare nevoie sa-i fii alaturi, sa-l ajuti sa descopere lumea si sa progreseze. Tu cum ai grija de campionul tau? Lasa-l sa se miste in voie. De restul se ocupa NUK.

Dezvoltate ca urmare a cercetarilor medicale, dar avand la baza mai ales experientele mamicilor de pretutindeni, cunostintele acumulate de 6 decenii s-au concretizat intr-o comoara unica numita Experienta. NUK vine in ajutorul mamelor cu articolele de care au nevoie, chiar din primele zile de viata ale micutilor.

Utilizate si indragite de mamici si bebelusi din peste 110 de ţari si de pe 5 continente, produsele Nuk sprijina si promoveaza dezvoltarea naturala a bebelusilor prin crearea unor produse indreptate optim catre nevoile acestora.

Despre NUK

In 1956, cei doi experţi in dentiţie Prof Dr Dr W. Balters şi Dr med. dent. A. Müller au pus fundamentul pentru NUK prin invenţia primei suzete ortodontice.

Expertiza NUK in domeniul ingrijirii bebeluşilor combinata cu exigenţa de a oferi produse din materiale selectate şi de cel mai inalt nivel calitativ posibil, a condus catre concepte bine gandite, care sunt ajustate optim la nevoile fiecarei etape a dezvoltarii bebeluşilor. NUK ofera mamelor liniştea sufleteasca de a face ceea ce este potrivit – in mai mult de 110 ţari din intreaga lume.

Portofoliul de produse consta in biberoane, tetine, suzete, produse pentru mamici in perioada alaptarii (tampoane pentru san, pompe pentru extras laptele matern, aparatori pentru san etc.), produse de dentiţie orala, produse de igiena&ingrijire etc

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.