Fără categorie

FIDO&Escape Crew – pentru ca ROMANII AU TALENT la dans! VEZI VIDEO

Spread the love

Recent, un nou studio de dans  a aparut “pe piaţă” – Escape crew fondată de către Cristian Alexandru alias Fido. Fido este plictisit de coregrafii monotone si de lucruri banale, aşa “a luat naştere” proiectul său.Lansarea a avut loc la începutul lunii noiembrie 2009. Stilurile de dans predate sunt variate şi includ: Popping, Loking, Lyric-al, New style, Waveing, Break-dance sau Cultură Urbană. În prezent are peste 50 de elevi, înscrişi la cursurile sale de dans…Hai sa dansam si noi pe ritmurile lui…

Monica: Ce înseamnă pentru tine street-dance?

Fido: Pentru mine street înseamnă anturaj, noi suntem o comunitate, un grup, o familie, învăţăm unul de la altul şi rezolvăm orice problemă prin dans asta înseamnă street dance.

Monica: Studioul de dans Escape Crew de ce a aparut?

Fido:Am început acest proiect pentru că iubesc dansul, şi aştept rezultate favorabile, care nu pot veni decât dacă elevii mei vor muncii foarte mult.

Monica: De ce esti atras sa predai despre dans?

Fido: Este un sentiment extrem de plăcut sa vezi că cineva învată de la tine, de aceea am considerat că cel mai bine este sa creeaz o comunitate, prin intermediul căreia poţi învăţa ceva. Ideea este că vei căştiga prieteni si nu voi renunţa niciodată la acest proiect indiferent de obstacole.

Monica: Ai menţionat că pot exista obstacole, în ce constă acestea?

Fido: Eu sunt coordonatorul, sponsorul si tot ceea ce am obţinut se datoreaza eforturilor mele. De multe ori este vorba de muncă voluntară si sunt nevoit să investesc cu resursele mele financiare  ca să pot acoperi chiria sălii. Majoritatea elevilor mei au probleme financiare, dar acestea sunt trecătoare. Obstacolele de aici încep.

Monica: Ce ne poti spune despre trupa Escape Crew?

Fido: Surprinzător, este că trupa este compusă din elevii pe care i-am instruit, deoarece aşa se creează o legătură, eu stiu  că prin muncă si dăruire vom reuşi.

Monica: Ne poti dezvalui proiectele pentru urmatoarele luni?

Fido: Muncesc foarte mult cu elevii mei deoarece vreau să încep promovarea acestui proiect la televizor, radio si online.

Monica: Care este cel mai mare vis al tau?

Fido: Peste 20 de ani vreau să văd „Academia dansului de stradă”.

Interviu realizat de Monica Stoicescu


0 gânduri despre „FIDO&Escape Crew – pentru ca ROMANII AU TALENT la dans! VEZI VIDEO”

  1. bv Fido :*:*
    visul tau o sa se indeplineasca mai mult ca sigur:X:Xsi ceea ce faci ..este..foarte greu..daaar stiuu ca iti place:X:*

  2. Fido ne-ai invatat multe miscari noi…….ne-ai invatat cum sa ne exprimam sentimentele prin dans…..esti ca un tata pentru noi!!!Te iubim si nu vom renunta niciodata!:-*

  3. esti praf iti faci prea multa publicitate si le iei bani la alti degeaba pt niste pasi pe care ii poate invata oricine de pe net oricum imi place de tine ca stii cum sa fraieresti lumea

  4. Anonim :
    esti praf iti faci prea multa publicitate si le iei bani la alti degeaba pt niste pasi pe care ii poate invata oricine de pe net oricum imi place de tine ca stii cum sa fraieresti lumea

    Te doare capu’?? Nu mai face comentarii fara rost ok? 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.