Fără categorie

Femeia în Negru 2 – Un horror care NU te va mai lăsa să adormi pe întuneric…

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Nu știu cum s-au simțit alții la film dar eu mă bucur că vizionarea pentru presă a avut loc dimineața devreme… Au fost scene care efectiv te lipeau de scaun, simțeai textura fotoliului cum îți intră în piele… Au fost momente când literalmente ți se face pielea de găină și nu e o figură de stil.

Dar ce se întâmplă? Deși, teoretic, Femei în Negru 2 ar fi trebuit să fie un sequel, el a fost realizat ca un film de sine stătător şi nu ca o continuare.

Acțiunea se desfaşoară în timpul celui de Al Doilea Război Mondial. Din cauza bombardamentelor, profesoarele Eve Parkins (Phoebe Fox) şi Jean Hogg (Helen McCrory) sunt nevoite să îşi evacueze elevii în Crythin Gifford, un sătuc aflat la mică distanţă de oraş. Aceştia se cazează în aceeaşi casă, în care, în urmă cu 40 de ani, Arthur Kipps (Daniel Radcliffe) a investigat primul său caz supranatural.

Ce-mi place este că producția pune foarte mult accent pe detalii. De la momentele scurte din război, hainele elevilor, costume, locuința bântuită, totul e conturat cu un singur scop. Să bage frica-n oasele tale

Filmul e atât de atent conturat încât ai emoții și inima îți bate atât de tare încă din trailer… Fantomele copiilor uciși, machiajul fantomei, spiritele malefice, sunetul din casa părăsită, totul se potrivește și se completează foarte bine.

Nu ma credeți pe cuvânt!? Încercați din 20 februarie FEMEIA în NEGRU 2 în cinema. Film distribuit de FreeMan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *