Fără categorie

FATA din TREN va invita sa traiti experienta un thriller. Cine are curajul sa urce cu ea in acelasi vagon? Ofer CADOU 2 bilete la film!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

FATA din TREN este ecranizarea bestseller-ului omonim semnat de Paula Hawkins, vândut în peste 15 milioane de exemplare la nivel mondial. Fenomenul care a încântat milioane de cititori îşi face acum drum către marile ecrane, în regia lui Tate Taylor („Culoarea sentimentelor”), alături de o distribuţie de elită, din care mai fac parte şi: Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow şi Laura Prepon.

8n95_tp_00009r-1

Sursa de inspirație pentru captivantul său roman polițist, plin de martori deveniți suspecți, a provenit chiar din experiența de zi cu zi a lui Hawkins, care făcea naveta dintr-un capăt în celălalt al Londrei. „Exista o rută anume unde trenul reușea mereu să se strice, așa că nu aveam de-ales decât să stau pe scaun și să mă uit pe geam, către blocurile de apartamente, de unde puteam să văd până în camerele de zi ale locatarilor,” povestește ea. „Mereu speram că voi vedea ceva interesant, deși nu s-a întâmplat nimic special niciodată. Dar asta mi-a pus imaginația în funcțiune, iar de-acolo a provenit nucleul poveștii.

afis_fata

➡ Povestea din spatele povestii

Devastată încă din cauza recentului divorţ, Rachel (Blunt) îşi mai găseşte clipe de linişte observând zilnic în drumul către muncă un cuplu, pe care şi-l imaginează perfect. Totul i se pare extrem de frumos la acea familie de la periferie până într-o dimineaţă când devine martora unei întâmplări şocante şi se vede implicată fără voie în dezlegarea misterului.

O producţie DreamWorks Pictures, distribuită de Freeman Entertainment, „Fata din tren” este un thriller psihologic care se va juca cu simţurile spectatorilor din 7 octombrie 2016 pe marile ecrane.

➡ CONCURS – 2 INVITATII DUBLE

Zilnic, Rachel mergea la serviciu cu acelasi tren, iar in locul unde trenul stationa, ii vedea pe ei stand pe veranda casei lor. Nu o cunosteau. Dar ea ajunsese sa ii cunoasca. Le daduse si nume: Jess si Jason. Le invidia fericirea pe care ea o pierduse. Pareau cuplul perfect, pana cand are loc un eveniment socant. Si totul se schimba. E disparitie sau crima? Rachel e martor sau suspect? Nimic nu e ceea ce pare. Un lucru e cert: ea nu mai e doar Fata din Tren.

Raspunde la intrebarea de concurs printr-un comment pe acest blog si poti castiga 2 invitatii de doua persoane la thriller psihologic Fata din Tren.   

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din Bucuresti, de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

PERIOADA CONCURSULUI – 08.10.2016 – 13.10.2016, ora 23:59. Castigatorii vor fi anuntati prin random.org pana in data de 15.10.2016.

Aceasta actrita care o interpreteaza pe Rachel in Fata din Tren este celebra pentru rolurile din Edge of Tomorrow, Huntsman: Winter’s War si Sicario. Initial, s-a spus ca este prea frumoasa pentru rolul lui Rachel, insa performanta ei impresionanta.

Care este numele sau?

a.       Emily Blunt

b.      Eva Green

c.       Rachel McAdams

Din 7 octombrie, ia urma minciunilor ca sa descoperi adevarul. Si cand crezi ca-l stii, mai gandeste-te.. Lasa-te prins in misterul adanc din thrillerul psihologic bazat pe bestsellerul care a socat lumea. Fata din Tren, o productie DreamWorks distribuita de Freeman Entertainment.

Cu Emily Blunt, Justin Theroux, Luke Evans, Rebecca Ferguson si Haley Bennett.  Fata din tren, un thriller care se va juca cu mintea si simturile tale. Mergi la cinema din 7 octombrie.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „FATA din TREN va invita sa traiti experienta un thriller. Cine are curajul sa urce cu ea in acelasi vagon? Ofer CADOU 2 bilete la film!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.