Fără categorie

FAST and FURIOS 7 – FARA TITLU! Doar Adrenalina, actiune, emotie si…lacrimi!

Spread the love

Ce ar putea fi spus despre FAST and FURIOS 7 !?! Cum sa scrii titlul unui film de aproape trei ore cand singurul regret este ca A TINUT prea PUTIN !?! Cum sa incepi sa scrii despre un film cand in Imax AFI Palace, nici nu incepe filmul si din genericul SAMSUNG ti se aprind toate beculetele cand auzi sunet de motoare !?! Sa vorbesc despre actori ? Ii stim si ii stiti si voi! In afara de actrita super sexy Nathalie Emmanuel pe care o stim din serialul Games of Thrones, celelalte nume si prezente ne sunt arhicunoscute.

Si atunci, de ce sa mergi la Fast and Furios 7! Pot sa va spun atat – Filmul a avut un buget de aproape 300 milioane de dolari. Pe ce au fost cheltuiti banii ? In special pe masini si efecte speciale. N-am mai vazut un film cu atatea masini facute praf pe metru patrat de la The rock, dar acolo vorbeam de rable de cateva mii de dolari. Aici vorbim de Lykan, Porsche, Maserati, Lamborghini, Ferrari, Hummer, Humvee, drone, elicoptere… Sunt atat de multe scene de actiune incat n-ai timp sa respiri intre cadre. Daca nu sunt masini distruse, sunt gloante, daca nu sunt gloante, sunt explozii, daca nu sunt explozii, sunt batai si lista continua…

Repet, vei regreta ca TINE atat de putin! Cum arata un Lykan !? Va arat imediat dar va spun doar atat – O masina de aproape 4 milioane de euro va… Dar mergeti la CINEMA sa nu va stric surpriza!

Vorbim de o masina care prinde 100 de km/h in mai putin de trei secunde si atinge viteza maxima de 400 km/h.

Vorbim de Maserati si Bugati Veyron, vorbim de sute de cai putere.

Si…am uitat intentionat un lucru. Nu sunt doar gloante, masini, explozii, spitale, strazi, cladiri distruse, geamuri sparte, avem si…emotie. Si mai avem ceva, ceva despre care mi-as fi dorit sa nu scriu. Avem un Paul Walker mort, un Paul care a fost generat de soft-uri de calculator folosind-ul pe fratele sau ca si dublura. Filmul se duce in directia de omagiu cum era si firesc si la fel de firesc au fost aplauzele de la final. N-ai ce sa scrii despre filmul asta. Trebuie sa mergi sa-l vezi, sa-l simti. Daca n-ai vazut pana acum nicio serie, desi mi-e greu sa cred asa ceva, filmul asta o sa te faca sa vrei sa le vezi pe toate, sau cel putin  macar partile 4,5 si 6.

N-ai ce sa scrii despre un film care-ti faca pielea de gaina pe maini chiar daca nu esti sofer si n-ai condus in viata ta o masina si nu te-ai jucat jocuri de masini. Doar vibratia cailor putere si adrenalina care pulseaza peste tot. Nu e film, e o experienta breathtaking, o experienta TOTALA, te ravaseste, te copleseste, te prinde de scaun de parca TU ai fi cel care conduce masini de sute de mii si milioane de dolari. FAST and FURIOS 7, de 7 ori DA!

IN CINEMA din 3 Aprilie doar prin RO IMAGE! 

PS: Sunt sanse sa urmeze si 8. De ce? O sa aflati in cinema!

0 gânduri despre „FAST and FURIOS 7 – FARA TITLU! Doar Adrenalina, actiune, emotie si…lacrimi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.