Atelier de Idei, Social, Tineri

Fashion trends: Look Sharp on International Sunglasses Day 2022!

Spread the love

Evenimentul dedicat ochelarilor de soare are loc pe 27 iunie și își propune să sublinieze importanța purtării ochelarilor de soare pe toată durata anului, dar mai ales pe timp de vară, când razele ultraviolete sunt mai puternice decât de obicei.

Ochelarii de soare sunt un accesoriu indispensabil și definesc stilul purtătorului. Conform recomandărilor retailerului de optică Lensa, protecția ochilor pe timp de vară presupune alegerea corectă a ochelarilor de soare. O alegere corectă nu constă doar în selecția modelului de ochelari preferat, ci și în asigurarea unui grad de protecție UV ridicat. Pentru o protecție optimă a vederii, se recomandă urmărirea valorii UV 400, aceasta însemnând lungimea de undă „maximă” a luminii UV.

➡ Challenge în Social Media

Cu ocazia Zilei Internaționale a Ochelarilor de Soare, toate persoanele care activează în mediul online sunt încurajate să se fotografieze purtând ochelari de soare și să distribuie postări în Social Media, utilizând hashtag-urile #InternationalSunglassesDay și #Lensa.

Startul acestei provocări în Social Media este dat de mai mulți creatori de conținut, precum savaionutdaniel , lastminutecouture , maria.hingu , mihaelalemnaru.ro , monawithgloss , musty_camara , privescaltfel , alina_dumitru_ , andrucaalice, tatianadiaconescu. Aceștia poartă o selecție de ochelari de soare #MustHave în acest sezon, disponibile în magazinele Lensa și pe Lensa.ro.

Astăzi, ochelarii de soare se potrivesc aproape oricărui stil. Tendințele din 2022 în materie de ochelari de soare pot satisface orice preferințe. În magazinele Lensa și pe Lensa.ro există o gamă extrem de variată de modele de ochelari de soare, într-un spectru larg de prețuri. Astfel, atât adepții unui stil discret, clasic, cât și cei care preferă accesoriile extravagante, pot găsi cu ușurință modele pe placul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.